Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Φεστιβάλ "Φωτομετρία" στα Ιωάννινα

Το φετινό Φεστιβάλ Φωτομετρία 2011 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Ιωαννίνων από 19 έως 29 Μαΐου και Θα συνεχιστεί 2 με 12 Ιουνίου στην Αθήνα.

Στην φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και εκθέσεις φωτογραφίας από τους Γιάννη Δήμου, Niels Van Iperen, Γιάννη Κόντο, Robert Knot και Andre Bakker. Ακόμη θα διοργανωθεί πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας με τίτλο “street life” και θα θεσμοθετηθούν σημαντικά βραβεία.

Με αφοσίωση στο εγχείρημα και ευχόμενοι την καθιέρωση του, οι διοργανωτές έθεσαν από την πρώτη στιγμή ως στόχο την πρόσκληση για συμμετοχή, όχι μόνο καταξιωμένων φωτογράφων αλλά και ερασιτεχνών να λάβουν μέρος στο πεδίο της έκφρασης. Προσδοκία μας είναι να αποτελέσει το Φεστιβάλ «Φωτομετρία» μία πολιτιστική ομπρέλα κάτω από την οποία θα καλλιεργείται η φωτογραφική έκφραση και η δημιουργικότητα.

Όραμα μας το φεστιβάλ «Φωτομετρία» να αποτελέσει πεδίο προβολής της σύγχρονης φωτογραφίας, υποστήριξης νέων και ξένων φωτογράφων, εκπαίδευσης, καθώς και καλλιέργειας συνεργασιών με πολιτιστικούς οργανισμούς και φεστιβάλ άλλων χωρών ώστε να καταστούν τα Ιωάννινα φωτογραφικός προορισμός. Τέλος ευελπιστούμε το Φεστιβάλ Φωτομετρία να είναι ένας τόπος δια-πολιτιστικής συνάντησης, μεταφέροντας αντιλήψεις, παραδόσεις, κοσμοθεωρίες, και εκφραστικά μέσα από όλα τα σημεία του πλανήτη.

Δείτε εδώ τις εκθέσεις φωτογραφίας του φεστιβάλ

Περισσότερα για το φεστιβάλ στο photometria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου