Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Φωτογραφικός Διαγωνισμός "Οι Γειτονιές της Καρδιάς μας"

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σύρου υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου και με την στήριξη του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κυκλάδων, διοργανώνει τον 1ο Φωτογραφικό Διαγωνισμό με θέμα «Οι Γειτονιές της Καρδιάς μας».
Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από Τρίτη 08 Μαρτίου έως Παρασκευή 13 Μαΐου. Την Παρασκευή 03 Ιουνίου 2011 στους πεζόδρομους Θυμάτων Σπερχειού και Πρωτοπαπαδάκη στην Ερμούπολη της Σύρου θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Βράβευσης και έκθεση των διακριθέντων φωτογραφιών. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 04 Ιουνίου 2011.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο σκέλη:
1. Μαθητικός Διαγωνισμός Φωτογραφίας για παιδιά δημοτικού (6-12 ετών) με τα εξής βραβεία: 1ο Βραβείο Ψηφιακή Φωτογραφική μηχανή (Compact), 2ο & 3ο Βραβείο από ένα Βιβλίο και τρεις Έπαινοι.

2. Διαγωνισμός για ενήλικες, με ανοικτή συμμετοχή για όλους, με τα εξής δώρα:
1ο Βραβείο - Ψηφιακή Φωτογραφική μηχανή τύπου D-SLR με φακό αξίας 500€
2ο Βραβείο - Ψηφιακή Φωτογραφική μηχανή τύπου D-SLR με φακό αξίας 350€
3ο Βραβείο - Ψηφιακή Φωτογραφική μηχανή Compact αξίας 120€ και τρεις Έπαινοι.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους εξής:
• Τάκης Τζίμας, (Εκδότης περιοδικού Φωτογράφος)
• Τάκης Δεβελίδης (Φωτογράφος, Καθηγητής Φωτογραφίας)
• Γιάννης Κανελλόπουλος (Φωτογράφος, Φωτορεπόρτερ)
• Πλάτων Ριβέλλης (Φωτογράφος, Συγγραφέας και Καθηγητής Φωτογραφίας)
• Γιάννης Ανδρειωμένος (Ζωγράφος)

Ο/Η κάθε συμμετέχων θα μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με 1-5 φωτογραφίες, τυπωμένες σε φωτογραφικό χαρτί και μέγεθος 20εκΧ30εκ., έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, χωρίς ψηφιακή επεξεργασία, ενώ πίσω από κάθε φωτογραφία θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζομένου, ο τίτλος της φωτογραφίας αν υπάρχει, τηλέφωνο επικοινωνίας και τυχόν λοιπά στοιχεία επικοινωνίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις συμμετοχές είτε στα τοπικά φωτογραφεία της Σύρου, είτε σε έναν από τους χορηγούς, είτε στα γραφεία της Λέσχης Φωτογραφίας Σύρου κάθε Τετάρτη από τις 19:00 μ.μ. μέχρι 21:00 μ.μ., το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011, ή να τις στείλουν ταχυδρομικά, με ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου, το αργότερο μέχρι Παρασκευή 13 Μαΐου 2011, στην διεύθυνση: Τ.Θ. 162, ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ, ΣΥΡΟΣ, 84100, με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ»

Οι όροι του διαγωνισμού βρίσκονται στα τοπικά φωτογραφεία της Σύρου, στα καταστήματα των χορηγών και στην ιστοσελίδα της Λέσχης Φωτογραφίας Σύρου στο Facebook

Για την επικοινωνία σας : syros.photo@gmail.com
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου