Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας των σπουδαστών της Σχολής Focus στο Booze Cooperativa / Εγκαίνια Σάββατο 18/10


Οι σπουδαστές της Σχολής Focus παρουσιάζουν τις δουλειές τους! To Booze Cooperativa φιλοξενεί μία ομαδική έκθεση σε τρία επίπεδα και σε δύο ενότητες μέ δύο διαφορετικά εγκαίνια!!!
Διάρκεια Έκθεσης: 18 Οκτωβρίου -13 Νοεμβρίου
 
Επιμέλεια: Απόστολος Ζερδεβάς, Τάκης Ζερδεβάς, Γιάννης Βαστάρδης, Παύλος Φυσάκης, Μαριλένα Σταφιλίδου

Η Focus ιδρύθηκε το 1985, με αντικείμενο αποκλειστικά τη φωτογραφική εκπαίδευση. Πολλοί από τους αποφοίτους της είναι σήμερα γνωστοί καλλιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι.

Στο διάστημα αυτό έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους ανθρώπους στο χώρο της φωτογραφίας, του βίντεο και της τέχνης, που έχουν συνδράμει στη δημιουργία της. Το Εργαστήριο διακρίνεται για την ποιότητα, την οργάνωση, την ερευνητικότητα και την ευρύτητα που χρειάζεται η εκπαίδευση στην εποχή μας.

Μέσα σ' ένα φιλικό περιβάλλον ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει την δημιουργικότητά του στα είδη της φωτογραφίας, του βίντεο και των νέων τεχνολογιών. Ανάλογα με τους στόχους και τις επιθυμίες του, μπορεί να διαμορφώσει την καλλιτεχνική και επαγγελματική του ταυτότητα.

Η Focus, από την αρχή της λειτουργίας της και για πολλά χρόνια, εφάρμοζε ένα τριετές πρόγραμμα σπουδών. Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής και την εξέλιξη της τεχνολογίας από το 2004 εφαρμόζει ένα νέο και ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών.

Ένα εντατικό μονοετές πρόγραμμα έχει οργανωθεί ώστε να παρέχει στους σπουδαστές σε σύντομο χρονικό διάστημα την πλήρη κάλυψη της τεχνικής της φωτογραφίας και του βίντεο.

Ένα δεύτερο προαιρετικό έτος επιτρέπει στο σπουδαστή, να αναπτύξει περισσότερο τις δεξιότητές του, να επιλέξει τα είδη φωτογραφίας και βίντεο που τον ενδιαφέρουν και να εξασκηθεί σ' αυτά αποκλειστικά.

Από το 2007 η Focus διαθέτει το πρόγραμμα EDU, που είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες όσων δεν μπορούν να έχουν καθημερινή φυσική παρουσία, καθώς παρέχει τη δυνατότητα να καλύπτεται μέρος της διδασκαλίας από απόσταση.

Εγκαίνια Έκθεσης : Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014, 20:00
Διάρκεια Έκθεσης: 18 Οκτωβρίου -13 Νοεμβρίου 2014
Booze Cooperativa
Κολοκοτρώνη 57 Αθήνα


Focus
Λεωφόρος Παπάγου 112,
Ζωγράφος, Αθήνα
Τηλ επικοινωνίας .: 210 7750 675


E-mail: focus@otenet.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου