Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Κύκλος Διαλέξεων του Πλάτωνα Ριβέλλη τον Οκτώβριο στην Ελληνοαμερικανική Ένωση με θέμα "Τα επαγγέλματα". Οι εγγραφές ξεκινούν την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει, για ένατη συνεχή χρονιά, κύκλο διαλέξεων του Πλάτωνα Ριβέλλη για τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο με θέμα:

 "Τα επαγγέλματα"

 
Στη διάρκεια των διαλέξεων θα προβληθούν κινηματογραφικά αποσπάσματα και φωτογραφίες από το έργο σκηνοθετών (Ford -Moretti- Olmi - Fellini - Mizoguchi - De Sica, Rosi, Rossellini κ.ά.) και φωτογράφων (Sander - Moses - Atget - Brandt - Davidson - κ.ά, καθώς και φωτογράφων-μελών τού «Φωτογραφικού Κύκλου»).

Θα επιχειρηθεί να αναλυθεί ο τρόπος με τον οποίο ο κάθε δημιουργός χρησιμοποιεί ως πλαίσιο ή ως κυρίως θέμα τα επαγγέλματα και οι ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν το έργο κάθε δημιουργού σε σχέση με τη χρήση του συγκεκριμένου θέματος.

Οι διαλέξεις θα γίνουν στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22 στην Αθήνα, και θα καλύψουν συνολικά δέκα ώρες, κάθε Τετάρτη του Οκτωβρίου 2014 (1, 8, 15, 22 και 29) από τις 8:00 μέχρι τις 10.00 μ.μ.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 25 ευρώ και για τις πέντε διαλέξεις ή 7 ευρώ ανά διάλεξη. Εισιτήρια για το σύνολο των διαλέξεων θα διατίθενται στα γραφεία ή στο website τής Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για κάθε μεμονωμένη διάλεξη θα διατίθεται πριν από την έναρξη των διαλέξεων.

Δείτε εδώ του όρους εγγραφής.

Έναρξη εγγραφών 3 Σεπτεμβρίου 2014 on line  εδώ, καθώς  και στο Τμήμα Εγγραφών της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, καθημερινές, 9:00-20:00.

Πληροφορίες: Ελληνοαμερικανική Ένωση,
Μασσαλίας 22 Αθήνα

Τηλ επικοινωνίας : 210-3680052

Ελληνοαμερικανική Ένωση

Κύκλος Διαλέξεων του Πλάτωνα Ριβέλλη με θέμα "Το τοπίο"
Κύκλος Διαλέξεων του Πλάτωνα Ριβέλλη με θέμα "Το χιούμορ"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου