Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Έκθεση Φωτογραφίας του Γιάννη Λογιωτατίδη με τίτλο "Σύννεφα... τόσο μακριά ... τόσο κοντά" στο bar «Μπαμπάς» στο Κουκάκι.

Ο ουρανός, οικοδεσπότης στοιχείων και φαινομένων αλλά και καθρέφτης όλων όσων συμβαίνουν στη γη, γεγονότα καθόλου ευχάριστα, χρησιμοποιεί τα σύννεφα για να εκφράσει συναισθήματα και ιδιαίτερα την δυσαρέσκειά του, θα μπορούσαμε να πούμε και τον θυμό του πολλές φορές.
Τα σύννεφα, όσο θυμωμένα και να είναι, για να τα δούμε πρέπει να κοιτάξουμε ψηλά, και αυτό μας βγάζει από την μιζέρια της καθημερινότητας, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και δίνει
αισιοδοξία. Η επικοινωνία με τα σύννεφα είναι ανάταση ψυχής.
Αυτά τα δυνατά συναισθήματα γίνεται προσπάθεια να αποδοθούν στην φωτογραφική συλλογή
 « Σύννεφα», αναδεικνύοντας όσο το δυνατό περισσότερο την δραματοποιημένη μορφή όπως αυτή εκφράζεται πριν και κατά την διάρκεια της καταιγίδας αλλά και μετά, με την βοήθεια του ουράνιου τόξου, που τα ίδια δημιουργούν.

Ο Γιάννης Λογιωτατίδης, μέλος του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, έχει συμμετάσχει σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Για την φωτογραφική Συλλογή «Σύννεφα» , παρουσιάζεται στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του bar «Μπαμπάς» στο Κουκάκι, Φαλήρου 53, δίπλα στην στάση του ΜΕΤΡΟ, Συγγρού-Φιξ.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 4 – 17 Νοεμβρίου 2013.

Τηλ. επικοινωνίας : 210 5505 565

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου