Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Παρουσίαση του Χρήστου Κοψαχείλη τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στους Φωτογραφικούς Παράλληλους

Αυτή τη Δευτέρα φιλοξενείται στους Φωτογραφικούς Παράλληλους ο φωτογράφος Xρήστος Κοψαχείλης.

Μικρό βιογραφικό
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων (1978-1982) και Παιδαγωγικά (1995-1996). Παρακολούθησε μαθήματα Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας από τον Πλάτωνα Ριβέλη και Ιστορίας της Τέχνης από τον Ανδρέα Ιωαννίδη και τη Μαρία Ξεναρίου. Δίδαξε τεχνική και αισθητική της φωτογραφίας σε τμήματα της Λαϊκής Επιμόρφωσης, στον Φωτογραφικό Κύκλο, στην Σχολή Φωτογραφίας E.S.P. και σε ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ.
 Έχει δώσει διαλέξεις στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Πατρών, και παρέδωσε σεμινάρια φωτογραφίας σε πολλά μέρη της Ελλάδος, καλεσμένος από τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Συνεργάζεται με το Υπουργείο Πολιτισμού στα πλαίσια του προγράμματος «Μελίνα – Εκπαίδευση και Πολιτισμός».
Φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί στα λευκώματα :
Greece - Autrement, 1989
Φωτογραφικός Κύκλος - Γνώση, 1990
Jazz Collection - KOAN, 1995
Jazz Reflections - Δήμος Αθηναίων, 1996
Άγνωστη Χώρα - Φωτοχώρος, 1997

Έχει πραγματοποιήσει πολλές ομαδικές και ατομικές εκθέσεις. Συμμετείχε στην κριτική επιτροπή της επιλογής των Νέων Ελλήνων Φωτογράφων στα πλαίσια του Διεθνή Μήνα Φωτογραφίας Αθήνας που οργανώνει το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας. Μετείχε στην συγγραφική ομάδα του βιβλίου «Φωτογραφία» για τον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών της Β’ Τεχνολογικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Συνεργάζεται δημοσιεύοντας φωτογραφίες και άρθρα με το περιοδικό Jazz & Τζαζ, φωτογραφίζει για την εικονογράφηση θεατρικών προγραμμάτων και εξώφυλλων δίσκων και έχει επιμεληθεί του φωτογραφικού υλικού εκδόσεων του οίκου ΚΟΑΝ. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά Φωτοχώρος και Φωτογραφία.

Περισότερα στοιχεία καθώς και φωτογραφίες του μπορείτε να βρείτε εδω

Δευτέρα  11 Νοεμβρίου 2013, Ωρα προσέλευσης : 19:30 Ώρα έναρξης : 20:00
Φωτογραφικοί Παράλληλοι
 Κρέσνας & Καραισκάκη, Περιστέρι
 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου