Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «√ΑΝΘΡΩΠΟΣ» της Φωτογραφικής Ομάδας «Template Life» στο METApolis 21/3 εως 06/04

Το METApolis σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας «√ΑΝΘΡΩΠΟΣ» της Φωτογραφικής Ομάδας «Template Life», την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 στις 20:20. Ο χώρος του ΜETApolis, στον πυρήνα του ιστορικού εμπορικού κέντρου της πόλης, Αιόλου 48-50, από τις 21/03/2013 έως τις 06/04/2013 μετατρέπεται σε χώρο πειραματισμού και αναζήτησης.
Με κύριο κίνητρο την αντίληψη για θετική δράση, οι δημιουργοί εμπνεύστηκαν από τις βάσεις της οντότητας μας.

«Γυρίσαμε στη φύση! Αυτή που μας δίδαξε ότι μπορούμε και οφείλουμε να επιβιώνουμε με τα ελάχιστα, γιατί επί της ουσίας μόνο αυτά χρειαζόμαστε. Γυρίσαμε στις ρίζες μας! Ψάξαμε βαθιά στα χώματά μας και ανακαλύψαμε εκνέου “δέντρα” που μας δίνουν “τροφή” και “δέντρα” που μας προστατεύουν από τις κακουχίες κάτω από τoν ίσκιο των δροσερών κλαδιών τους. Βρίσκοντας τις “ρίζες”, ανακαλύψαμε των άνθρωπο και τη δύναμη που κρατάει στα χέρια του και μέσα από την ανάγκη για αναπτέρωση του ηθικού μας, δέσαμε με γερά δεσμά την αλυσίδα ΡΙΖΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ»,αναφέρει η ομάδα.

Η φωτογραφική έκθεση της εικαστικής ομάδας Template Life με γενικό τίτλο «√ΑΝΘΡΩΠΟΣ» σας καλεί να «ταξιδέψετε» με τη δική της δράση για αισιοδοξία μέσα από εικόνες που παραθέτουν-με μαθηματική ακρίβεια- την απαράμιλλη συνύπαρξη ανθρώπου-φύσης.

Επιμέλεια έκθεσης
Χριστιάνα Πετουσάκη | φωτογράφος-καθ. φωτογραφικών τεχνών

Στην έκθεση φωτογραφίας συμμετέχουν οι:
Σοφία Αντωνίου, Στέλλα Γιακουμάτου, Μαριαλένα Κουτεντάκη, Γεωργία Οικονόμου, Ράνια Μανασή, Γιώργος Μπογδάνης, Μάρθα Παπαχρήστου, Μυρτώ Παντέλογλου, Αγγελική Παληογεώργου, Άννα Παπαθεοδώρου-Μανέτα, Χριστιάνα Πετουσάκη, Νάντια Πούλιου, Πέλα Σκινιώτη, Εβίτα Ταχατάκη, Κατερίνα Τσεβά, Μαρία Φουρουντζοπούλου, Ειρήνη Χλαχλά

Η ομάδα Template Life είναι μια δημιουργική ομάδα η οποία δημιουργήθηκε το 2008. Αποτελείται από ανθρώπους διαφορετικών εικαστικών εμπειριών και ενδιαφερόντων που έθεσανως κοινό στόχο την ενασχόλησή τους με θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Εκθέτει αναζητήσεις και προβληματισμούς, καταθέτοντας τις προθέσεις–θέσεις-φιλοδοξίες για περαιτέρω συνεργασίες, επικοινωνίες και κοινές πορείες με κάθε εικαστική έκφραση που τροφοδοτείται από το συγκεκριμένο εκρηκτικό μείγμα σκέψης εικόνας.
Ιδρύτρια και υπεύθυνη της εν λόγω ομάδας είναι η καθηγήτρια φωτογραφίας (AKTO) φωτογράφος Χριστιάνα Πετουσάκη.


Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013,
Διάρκεια Έκθεσης: 21/03/2013 – 6/04/2013
Ωρες Λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 18:00 – 22:00, Σάββατο 11:00 - 22:00

Αιόλου 48-50, Αθήνα
Είσοδος Δωρεάν

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου