Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Μουσική και Μουσικοί» διοργάνωση doc4life- εγκαίνια Πέμπτη 14 Μαρτίου

20 φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στην πρώτη «συνεταιριστική έκθεση» που διοργανώνει ο doc4life. Η έκθεση με θέμα «Μουσική και Μουσικοί», εγκαινιάζεται την Πέμπτη 14 Μαρτίου, ώρα 20.00, στο χώρο του συνεταιρισμού, φυσικά … μετά μουσικής, προβολών κι άλλων εκπλήξεων.Στο πλαίσιο παραγωγής σειράς θεματικών εκθέσεων και με στόχο την ανάδειξη και στήριξη της σύγχρονης ελληνικής φωτογραφικής τέχνης, ο συνεταιρισμός παραγωγής και προώθησης οπτικοακουστικού υλικού doc4life, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε ερασιτέχνες κι επαγγελματίες φωτογράφους. Η άμεση ανταπόκριση των φωτογράφων γέννησε την έκθεση, στην οποία το θέμα της μουσικής προσεγγίζεται πολύπλευρα: Η μουσική ως τέχνη πνευματικής ενόρασης και ανάπτυξης της ανθρώπινης ψυχής, ως κοινωνική λειτουργία. Η κοινή γλώσσα μουσικής και εικόνας, η καθημερινή
σύνδεση ανθρώπου και ήχων, μελωδίας, δονήσεων. Οι μουσικοί στον δρόμο, στην σκηνή, στο εργαστήρι τους, αυτοσχεδιασμοί και δονήσεις που γίνονται εικόνα. Η μουσική που ψυχαγωγεί, θεραπεύει, εκπαιδεύει. Η τεχνολογία, τα ρεύματα, οι μουσικοί που επιμένουν, αντιστέκονται, υπάρχουν. Και βέβαια όλοι εμείς που ακούμε, βλέπουμε και ''ταξιδεύουμε'' μαζί τους: φως και σύνθεση, τόνος και ρυθμός, αλληλεπίδραση οπτικών και ηχητικών διεργασιών.

Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν είναι οι: Γεμιστού – Σκούτα Νεφέλη, Καρολίδου Βένια, Κατσαρέας Κυριάκος, Μαστρακούλη Αναστασία, Μπανίλας Γιώργος, Μαλκόπουλος Κωνσταντίνος, Σιδερίδης Δημήτρης, Μπαμπίλης Δημήτρης, Σταματοπούλου Φιλιώ, Μαϊκούσης Θανάσης, Μιχαλάρης Θανάσης, Μπέλλου Καλλή, Μουσταφέλου Κλαίρη, Παϊσιος Βασίλης, Plioti Carmela, Τρέσσου Ελένη, Τσιρώνη Αλέκα, Φίλανδρος Γιάννης, Λαγουτάρης Μανώλης.

Διάρκεια έκθεσης εως 31 Μαρτίου 2013.

Επιμελητές: Ειρήνη Κοντογεωργίου, Σπύρος Τσακίρης
Ωρες λειτουργίας: Καθημερινά 16.00 – 22.00, Σάββατο και Κυριακή: 12.00 – 20.00
Διεύθυνση: Δυαλέων 15, στο Γκάζι.
Τηλ.Επικοινωνίας: 215 5408 478


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου