Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012

Ομιλία (18 Απριλίου) & Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο "The Mark of Abel"(19 Απριλίου) της Lydia Panas

Η Apeiron Photos και το Athens House of Photography έχουν την τιμή να φιλοξενούν την έκθεση της Lydia Panas, γνωστής Αμερικανίδας φωτογράφου. Η έκθεση έχει τίτλο “The Mark of Abel” και αποτελείται από έγχρωμα πορτραίτα στην ύπαιθρο.
Η Lydia Panas είναι φωτογράφος και καθηγήτρια φωτογραφίας στην Αμερική. Η δουλειά της έχει δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά και έχει εκτεθεί σε διάφορα φεστιβάλ φωτογραφίας ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του Houston Fotofest, και η δουλειά της βρίσκεται στη μόνιμη συλλογή Μουσείων όπως το Museum of Contemporary Photography of Chicago, το Museum of Fine Arts Houston και το Allentown Art Museum. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.lydiapanas.com.
Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012 στις 20:00 και θα διαρκέσει ως τις 27 Μαίου 2012.

Την Τετάρτη, 18 Απριλίου, στις 19:00, η Panas θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Θέατρο του American Community Schools of Athens, στο Χαλάνδρι(Αγ.Παρασκευής 129). Η ομιλία θα γίνει στα Αγγλικά, χωρίς μετάφραση.

Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται, θα υπάρξει και 3μέρο workshop της φωτογράφου από τις 20 μέχρι τις 22 Απριλίου στο Athens House of Photography.
Όλα τα έργα θα είναι προς πώληση, ενώ θα υπάρχει και κατάλογος της έκθεσης.
Η έκθεση γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του Institute for Innovation and Creativity (IIC) at ACS Athens.


Διάρκεια έκθεσης 19 Απριλίου εως 27 Μαιου
Athens House of Photography
Ωράριο λειτουργίας: Τετ.- Παρ. 4 - 8 μ.μ., Σαβ. – Κυρ.12- 6 μ.μ.
Κεραμέων & Ελευσινίων, 104 37 Μεταξουργείο Αθήνα
Τηλ επικοινωνίας : 210 6007925
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου