Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Workshop με τη Lydia Panas στο Athens House of Photography από 20 εως 22 Απριλίου 2012. Δηλώστε συμμετοχή

Το Athens House of Photography ανακοινώνει το δεύτερο workshop για το 2012 με τη γνωστή φωτογράφο πορτραίτων Lydia Panas. Το workshop θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική Γλώσσα από 20 έως 22 Απριλίου 2012 και 9:00-17:00 καθημερινά.
Περιγραφή του workshop
"Πορτραίτα που έχουν σημασία"
Το workshop αυτό έχει σχεδιαστεί για όσους φωτογράφους ενδιαφέρονται να κάνουν πορτραίτα ενός ανώτερου επιπέδου. Δεν χρειάζεται να φωτογραφίζει κάποιος σημαντικά γεγονότα για να κάνει δυνατές εικόνες. Η πιο σημαντική δουλειά προέρχεται από το να βρεί κανείς τη δική του φωνή. Αυτό το workshop θα επικεντρωθεί στο να μάθει ο καθένας τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να έρθει σε επαφή με τα προσωπικά του ερωτηματικά και τα πορτραίτα του να έχουν σημασία για αυτόν και το κοινό του.
Το workshop θα ξεκινήσει με portfolio reviews των συμμετεχόντων και θα εξεταστούν τα ατομικά κίνητρα, οι στόχοι και τα ενδιαφέροντα. Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί η δουλειά της Lydias καθώς και άλλων γνωστών φωτογράφων πορτραίτων και θα εξεταστούν οι διαφορές στο στυλ, τη μέθοδο και την πρόθεση.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν  φωτογραφικές γνώσεις και να μπορούν να χειριστούν άνετα μια SLR φωτογραφική μηχανή.
Τι πρέπει να έχετε μαζί σας :
Τη φωτογραφική σας μηχανή
Το portfolio με τη δουλειά σας
Πέντε πορτραίτα για κάθε μια από τις παρακάτω κατηγορίες
-κάποιον που ξέρετε
-κάποιον που δεν ξέρετε
-μια ομάδα ανθρώπων ή άνθρωποι σε σχέση
-αυτοπορτραίτο
-οποιονδήποτε θέλετε
Κόστος Συμμετοχής:
Το κόστος του workshop συνολικά είναι 350Ε χωρίς ΦΠΑ (430Ε με ΦΠΑ). Περιλαμβάνει γεύμα και coffee break και για τις τρείς ημέρες.
Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι 1η Απριλίου 2012. Κατά την εγγραφή οι συμμετέχοντες θα καταβάλλουν 100Ε (μη επιστρέψιμη χρέωση), στη συνέχεια 165Ε  εως  15 Απριλίου και τα υπόλοιπα  165Ε  θα καταβληθούν πριν την έναρξη του workshop.
Για περισσότερες πληροφορίες
Athens House of Photography
Κεραμέων 24 & Ελευσίνιων ,Κεραμεικός Αθήνα
info@phototheatron.com
Τηλ επικοινωνίας : 6986800101
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου