Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Η « Νεα Μικρή Σειρά » του Φωτογραφικού Κύκλου κυκλοφόρησε. Ηλεκτρονική διάθεση στο www.rivellis.gr και στο www.18percent.gr


Κυκλοφόρησε η « Νεα Μικρή Σειρά » από τις «Εκδόσεις Φωτοχώρος-Φωτογραφικός Κύκλος» η οποία αποτελείται από μια  σειρά  φωτογραφικών μονογραφιών μελών του Φωτογραφικού Κύκλου.

Οι μονογραφίες αυτές  έχουν διάσταση 16,2 Χ 16,8  και  περιλαμβάνουν 40 φωτογραφίες σε 48 σελίδες. Οι πρώτες δύο τετράδες έχουν ήδη κυκλοφορήσει και αποτελούνται από τις φωτογραφικές μονογραφίες των Ανθής Μάρα, Παναγιώτη Μαρκολέφα, Μαρίας Μπανούτα, Λίζης Πιστολά, ΝίκουΚωνσταντινίδη, Αλέκου Θεοφανίδη, Νανάς Καραμαγκιώλη και Αλέξανδρου Μπελέγρη. Θα ακολουθήσουν στο επόμενο διάστημα και οι μονογραφίες των Γιώργου Βογιατζάκη, Παύλου Κούρκαφα, Πλάτωνα Ριβέλλη, Αμαλίας Σωτηροπούλου, Βασίλη Βούκλιζα, Αλεξίας Λιακουνάκου, Γεράσιμου Τσέπα, Αθηνάς Παπαδάτου, Αλέκου Λεβεντόπουλου και άλλων.

Η « Νεα Μικρή Σειρά » διατίθεται ηλεκτρονικά από το www.rivellis.gr  και το www.18percent.gr το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την διάθεση της.

 
Κυκλοφορούν:
 




Αλέξανδρος Μπελέγρης
 

 



 



 


Παναγιώτης Μαρκολέφας
 
 



 




Αλέκος Θεοφανίδης





Περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλιαράκια και τη διάθεση τους μπορείτε να δείτε στο www.rivellis.gr & στο  www.18percent.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου