Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

"Φωτογραφικά Ζεύγη 2016" Έκθεση Φωτογραφίας της Ανθής Μάρα και του Παναγιώτη Μαρκολέφα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση Εγκαίνια 19/02


 
Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με τον «Φωτογραφικό Κύκλο» παρουσιάζουν την έκτη έκθεση από τη σειρά που τιτλοφορείται «Φωτογραφικά ζεύγη».

Στα «Φωτογραφικά Ζεύγη» παρουσιάζεται η δουλειά δύο φωτογράφων και μελών του «Φωτογραφικού Κύκλου», των οποίων οι δρόμοι της ζωής ή της φωτογραφίας συναντώνται με κάποιο τρόπο. Μπορεί να είναι συγγενείς ή αχώριστοι φίλοι. Μπορεί το θέμα της φωτογραφίας τους να είναι κοινό, ή και η καλλιτεχνική τους προσέγγιση να είναι όμοια. Μπορεί όμως να συνδέονται και μέσα από την ουσιαστική διαφορά μιας φαινομενικά όμοιας δουλειάς.

Η έκτη έκθεση της σειράς που πραγματοποιείται στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, παρουσιάζει φωτογραφίες της Ανθής Μάρα και του Παναγιώτη Μαρκολέφα. Οι δύο φωτογράφοι συνδέονται με προσωπική σχέση, μέσα από μια γνωριμία που ξεκίνησε από τη συμμετοχή τους στον «Φωτογραφικό Κύκλο». Η παράθεση (και αντιπαράθεση) της δουλειάς τους, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.
Την σειρά επιμελείται ο θεωρητικός της φωτογραφίας και ιδρυτής του «Φωτογραφικού Κύκλου», Πλάτων Ριβέλλης.

Εγκαίνια Έκθεσης: Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, 19:30
Διάρκεια Έκθεσης : 19 Φεβρουαρίου εως 16 Μαρτίου 2016

Ελληνοαμερικανική Ένωση
Γκαλερί Κέννεντυ
Μασσαλίας 22, Αθήνα /
Ώρες λειτουργίας : Δευτέρα-Παρασκευή: 12:00-21:00, Σάββατο: 10:30-14:30, Κυριακή κλειστά

Είσοδος ελεύθερη
www.photocircle.gr
Ελληνοαμερικανική Ένωση


facebookΦωτογραφία :
Παναγιώτης Μαρκολέφας

   Φωτογραφία :
Ανθή Μάρα
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου