Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Κάπου στο Χρόνο» από τους σπουδαστές της Σχολής Φωτογραφικών Σπουδών Όραμα Εγκαίνια 19/09

Η Σχολή Φωτογραφικών Σπουδών Όραμα παρουσιάζει στο Thission Lofts την ετήσια έκθεση των σπουδαστών της με τίτλο «Κάπου στο Χρόνο».
Πάνω από 70 μαθητές εκθέτουν το έργο μιας ολόκληρης χρονιάς δημιουργικής ενασχόλησης πάνω στη φωτογραφία, μέσα από project τόσο προσωπικά όσο και ομαδικά, με στόχο να εκφράσουν τη δική τους ματιά για τον κόσμο και τον άνθρωπο.
Οι φωτογραφίες, σαν μια αντανάκλαση αποσπασματικών καταστάσεων της ζωής, συλλαμβάνουν την αμεσότητα της στιγμής σώζοντας τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα μας από το πέρασμα του χρόνου.
Μέσα από τα μάτια των σπουδαστών, καλούμαστε να αναγνωρίσουμε την αξία αυτών των στιγμών που εμείς θεωρούμε δεδομένες και να οικειοποιηθούμε το συναισθηματικό τους αντίκτυπο. Είτε πρόκειται για κοινότοπα γεγονότα της καθημερινότητάς τους, είτε για σουρεαλιστικές απεικονίσεις που αποκαλύπτουν τον εσωτερικό τους κόσμο, οι φωτογραφίες επιδιώκουν να μας ταυτίσουν μαζί τους, να μας συνδέσουν με το περιβάλλον και τον άνθρωπο και να μας αποκαλύψουν τον κοινό δρόμο που διανύουμε όλοι στην καθημερινή μας ζωή.

Παράλληλα με την έκθεση των σπουδαστών, η σχολή θα παρουσιάσει επιλεγμένες δουλειές από συμμετέχοντες στα workshop που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της χρονιάς.


Εγκαίνια έκθεσης : Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015,  20:00
Διάρκεια έκθεσης : 19 Σεπτεμβρίου εως 3 Οκτωβρίου 2015

Thission Lofts, Πειραιώς 123 Κ. Πετράλωνα
 Καθημερινά 18:00-22:00

www.oramastudies.gr
 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου