Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Έκθεση Φωτογραφίας με φωτογραφίες του Henri Cartier-Bresson στη Μυτιλήνη από τη Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης. Εγκαίνια Σάββατο 1 Αυγούστου

Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης οργανώνει και παρουσιάζει στο νέο εκθεσιακό της χώρο στο Κάτω Κάστρο στη Μυτιλήνη, φωτογραφική έκθεση με πρωτότυπες φωτογραφίες του μεγάλου φωτογράφου Henri Cartier-Bresson.

Η ιδιαιτερότητα της έκθεσης αυτής που την κάνει και μοναδική είναι ότι αποτελείται από φωτογραφίες που φέρουν στο πίσω μέρος την ιδιόχειρη υπογραφή του μεγάλου καλλιτέχνη. Η σειρά αποτελείται από 39 μεγάλες φωτογραφίες και 15 μικρότερες. Πολλές από τις φωτογραφίες αυτές δεν είναι από τις ευρέως γνωστές φωτογραφίες του Bresson  ανά τον κόσμο και  παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Πολλές αφορούν την Ελλάδα. Κυρίως σκηνές υπαίθρου, από αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδος αλλά και σκηνές από νυκτερινό μαγαζί με μπουζούκια και ζεϊμπέκικο.
Επίσης στην έκθεση θα παρουσιάζονται δύο σπάνια και  πολύτιμα βιβλία των εκδόσεων Verve το Images A La Sauvette και το Les Europeens .

Εγκαίνια έκθεσης : Σάββατο 1 Αυγούστου 2015, στις 20:00
Διάρκεια έκθεσης : 1 εως 31 Αυγούστου ανοικτά καθημερινά πλην Κυριακής.
Εκθεσιακός χώρος Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης,
3η Πάροδος Μικράς Ασίας
Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης.
Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου