Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Μαθήματα Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας στο Διαδίκτυο από τον Πλάτωνα Ριβέλλη στο learningphotography.gr

Μαθήματα Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας από τον Πλάτωνα Ριβέλλη στο learningphotography.gr.

O νέος ιστοχώρος με τη γενική ονομασία LearnWorlds σχεδιάστηκε με φαντασία και τόλμη από μια ομάδα νέων ανθρώπων οι οποίοι ασχολούνται με την εκπαίδευση και τις νέες τεχνολογίες και φιλοδοξεί να γίνει ένα δικτυακό κέντρο μάθησης για πολλές κατηγορίες τεχνών και επιστημών.

Οι χρήστες που θα εγγραφούν στον χώρο αυτόν θα «νοικιάζουν» τα «μαθήματα» για ένα μεγάλο διάστημα ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα να ανατρέχει κανείς σε σχετικά με την ομιλία κείμενα και πληροφορίες τα οποία ο χρήστης θα βρίσκει ενσωματωμένα στο μάθημα. Ο χρήστης θα μπορεί να σταματάει και να επανέρχεται με ακρίβεια σε όποιο σημείο θελήσει και φυσικά να επαναλάβει την παρακολούθηση όσες φορές το επιθυμεί. Οι εγγεγραμμένοι στον ιστότοπο θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν μια κοινότητα η οποία θα επεκτείνεται και στους χρήστες των άλλων γνωστικών χώρων που στο μεταξύ θα δημιουργηθούν.

Τα μαθήματα φωτογραφίας με τον Πλάτωνα Ριβέλλη θα ασχοληθούν με όλα το φάσμα της τέχνης της φωτογραφίας και σιγά-σιγά, ανάλογα και με το ενδιαφέρον που θα προκύψει, θα πολλαπλασιάζονται θίγοντας περισσότερους τομείς και πτυχές. Το τεχνικό κομμάτι θα το καλύψει ο  Μάνος Λυκάκης, η πρώτη σειρά μαθημάτων του οποίου θα ακολουθήσει σύντομα.

Οι χρήστες πριν αγοράσουν το μάθημα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν σχετικό video δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες συνδεθείτε στο learningphotography.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου