Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Κινητή έκθεση περιβαλλοντικής φωτογραφίας "2nd Green Project Moving Photo Exhibition: Greek New Talent" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από 15 Ιουλίου

Η Οργάνωση Green Project και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σας προσκαλούν στην εκδήλωση εκκίνησης του τέταρτου οδοιπορικού “Green Project στη Νότια Αμερική: Μπογκοτά – Γη του Πυρός, από τη γεωποικιλότητα στη βιοποικιλότητα”, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, κα Αικατερίνη Τζιτζικώστα και ο Γενικός Διευθυντής Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβυς Μιχαήλ Β. Χριστίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνουν τα εγκαίνια της κινητής έκθεσης περιβαλλοντικής φωτογραφίας "2nd Green Project Moving Photo Exhibition: Greek New Talent" σε επιμέλεια της κας Νίνας Κασσιανού. Οι φωτογραφίες αφορούν το περιβάλλον στην ευρεία του έννοια (αστικό και φυσικό) και διακρίνονται για τη φρέσκια, διαφορετική ματιά νέων ταλαντούχων Ελλήνων φωτογράφων, που πιστεύουν στη δύναμη της φωτογραφίας να αλλάξει τον κόσμο μας.
Η έκθεση φωτογραφίας θα διαρκέσει από 15 Ιουλίου μέχρι 7 Σεπτεμβρίου 2014, ενώ παράλληλα θα ταξιδέψει μαζί με το οδοιπορικό της Green Project στη Νότια Αμερική και θα παρουσιαστεί στις πρωτεύουσες των χωρών της διαδρομής.

Διάρκεια Έκθεσης : 15 Ιουλίου εως 7 Σεπτεμβρίου 2014
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206 Ταύρος
Αθήνα
Τηλ.Επικοινωνίας : 210 3418550

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου