Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Έκθεση Φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας Κα.Δρώ. με τίτλο ''Ο δικός μου τόπος'' Εγκαίνια Σάββατο 28 Ιουνίου

Ολοκληρώθηκε άλλη μια πολύ πετυχημένη χρονιά σεμιναρίων φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας Κα.Δρώ.Παρόλο που μετράει μόλις λίγα χρόνια στο πολιτιστικό προσκήνιο,έχει δώσει το δικό της στίγμα στα καλλιτεχνικά δρώμενα της περιοχής και έχει καταφέρει μέσα από το πλήθος των δραστηριοτήτων με τις οποίες καταπιάνεται να κερδίσει τις εντυπώσεις.
Όπως κάθε χρόνο,έτσι και φέτος η χρονιά κλείνει με έκθεση φωτογραφίας που έχει τίτλο ''Ο δικός μου τόπος''.
Το φωτογραφικό υλικό προέκυψε από τα σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας στα οποία συμμετείχαν τα μέλη της ομάδας από τον Οκτώβριο του 2013 έως τον Απρίλιο του 2014 με βασικό εισηγητή τον Παναγιώτη Παπαδημητρόπουλο.

''Ο δικός μου τόπος'' ,έγχρωμος ή ασπρόμαυρος περικλείει τα μέρη που θεωρούμαστε μέρος τους,τα πρόσωπα που μας περιτριγυρίζουν,τις καταστάσεις που ζούμε καθημερινά,τις ανησυχίες μας και τόσα άλλα που αποτυπώθηκαν στο φακό αναδεικνύοντας την προσωπική ματιά κάθε καλλιτέχνη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 28 Ιουνίου στις 21.00 στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου Φιλιππιάδας.

 Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό 29/6-4/7 στο ισόγειο του δημαρχείου Φιλιππιάδας.(ώρες λειτουργίας δημαρχείου)

Εγκαίνια Έκθεσης : Σάββατο 28 Ιουνίου 2014, 21.00
Διάρκεια Έκθεσης : 29 Ιουνίου εως 4 Ιουλίου 2014
Δημαρχείο Φιλιππιάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου