Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Εικαστική έκθεση με θέμα "Έρευνα και Τέχνη" με έργα Φωτογραφίας, Ζωγραφικής και Video Art στο Μέγαρο Μουσικής 2& 3 Απριλίου

Την Τετάρτη  2 Απριλίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο Μουσικής τα εγκαίνια της έκθεσης που προέκυψε από τον Διαγωνισμό με θέμα "Έρευνα και Τέχνη" τον οποίο δοργάνωσε η Ευρωπαική Επιτροπή, το Ερευνητικό Κέντρο "Αθηνά" και η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας σε επιμέλεια  Ελισάβετ Πλέσσα.

Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε τετρακόσιες είκοσι συμμετοχές. Στην έκθεση παρουσιάζονται τα 53 έργα που επέλεξε η τριμελής επιτροπή. Πιο συγκεκριμένα 17 φωτογραφίες, 5 video art κια 31 ζωγραφικά έργα. Στα εγκαίνια της έκθεσης θα ανακοινωθούν οι δέκα έπαινοι, ένας εκ των οποίων θα είναι και ο τελικός νικητής. Η ανακοίνωση του νικητή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 στα πλαίσια του συνεδρίου.
Τόσο ο διαγωνισμός όσο και η έκθεση πλαισιώνουν το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ερευνητικών Υποδομών το οποίο πραγματοποιείται στην Αθήνα 2-4 Απριλίου 2014.

Εγκαίνια Έκθεσης : Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, 20:00- 22:00
Μέγαρο Μουσικής
Νέα πτέρυγα, 2ο επίπεδο.
Λ.Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη 1 Αθήνα

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό και την Πέμπτη 3 Απριλίου, 9:00- 18:00

Δείτε εδώ περισσότερα σχετικά με το διαγωνισμό

Research & Art Competition & Exhibition

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου