Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο “stop caree plus οι Κινηµατογραφιστές, Φωτογραφίζουν” στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων εως 7/07/13

Στην έκθεση “stop caree plus οι Κινηµατογραφιστές, Φωτογραφίζουν”, για πρώτη φορά οι διευθυντές φωτογραφίας του ελληνικού κινηματογράφου φεύγουν από το παρασκήνιο και βγαίνουν στο προσκήνιο. Αφήνουν την κάµερα και έρχονται να µας δείξουν πως µπορείς να γράψεις µία ιστορία µε το φώς. Παρουσιάζουν πλάνα από τις αγαπημένες µας ταινίες της τελευταίας δεκαπενταετίας, αλλά και σκηνές από την καθημερινότητα των γυρισμάτων. Στο Κέντρο Τεχνών από τις 25 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου.
Παρουσιάζουν δείγματα και από την φωτογραφική τους δουλειά, αυτή που κάνουν έξω από τα στούντιο.

Θα δείτε στοπ καρέ από τους Ηλ. Αδάµη, Χ. Αλεξανδρή, Σ. Αποστολόπουλο, Γ. Αργυροηλιόπουλο, Αγ. Βισκαδουράκη, C. Bolivar, Χ. Βουδούρη, Γ. Γιανέλλη, Γ. Δασκαλοθανάση, Ζ. Επαµεινώνδα, Δ. Ευθυµιόπουλο, Δ. Θεοδωρόπουλο, Αρ. Θέο, Β. Κλωτσοτήρα, Φ. Κουτσαφτή, Π. Κυρλίδη, Κ. Μαραγκουδάκη, Φ. Μήτση, Ολ. Μυτιληναίου, Σ. Σαρκετζή, Κ. Σταµούλη και Γ. Φρέντζο σε επιµέλεια της Φυλλιώς Χατζηνάκου .

Οι εισπράξεις από την πώληση των φωτογραφιών, θα διατεθούν στον διευθυντή φωτογραφίας Άγγελο Βισκαδουράκη , που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβληµα υγείας.
Τη διαφορετική αυτή έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων σε συνεργασία µε την Ένωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC).


Διάρκεια έκθεσης : 25 Ιουνίου 2013 εως  07 Ιουνίου 2013 
Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων: Βασ. Σοφίας, Πάρκο Ελευθερίας
Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Σάββατο: 10.00 –20.00, Κυριακή 10.00 – 14.00
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Τηλ επικοινωνίας :  210 7232603-604
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου