Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

'' ΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ'' από την Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας ''ΗΔΥΦΩΣ'' και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων 17 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2013

Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας ''ΗΔΥΦΩΣ'' και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζουν τις '' ΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ''.
Από τις 17 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2013 η πόλη της Πάτρας θα κινείται σε «ρυθμούς φωτογραφικούς» και η τέχνη της φωτογραφίας θα έχει την τιμητική της.
Στις ημέρες αυτές θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Έκθεση φωτογραφίας από τα μέλη της λέσχης με θέμα ''Mινιμαλισμός & Φωτογραφία'' στην Αίθουσα της Αίγλης στη Veso Mare.
...
2. Σεμινάρια βασικών γνώσεων φωτογραφίας από μέλη της λέσχης , σε μαθητές γυμνασίων και λυκείων αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται για αυτήν την όμορφη τέχνη.
(Τόπος διεξαγωγής: Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο).

3. Μεταφορά της έκθεσης φωτογραφίας της Φ.Λ.Π. ΗΔΥΦΩΣ που έγινε στην Στυμφαλία με έργα που επιλέχθηκαν από τον γνωστό Δάσκαλο Φωτογραφίας Πλάτωνα Ριβέλλη , στον Πολυχώρο Πολιτισμού & Ψυχαγωγίας ΙΝΤΕΑΛ. Εγκαίνια: Δευτέρα 27 Μαΐου στις 20:30 μ.μ.

4. Οι καταξιωμένοι φωτογράφοι Αλέξανδρος Βρεττάκος (την Τετάρτη 22/5) και Βασίλης Ταγκούλης (την Παρασκευή 31/5) θα παρουσιάσουν την δουλειά τους. (Τόπος διεξαγωγής: Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο).

Και τέλος….ο
2ος Φωτομαραθώνιος Πάτρας.
8 ώρες, 8 θέματα, 8 φωτογραφίες.
Σας περιμένουμε την Κυριακή 19 Μαΐου για να ξεχυθούμε μαζί στους δρόμους της πόλης να φωτογραφίσουμε και να κερδίσουμε όμορφα δώρα!!!

Έναρξη εκδηλώσεων και εγκαίνια της έκθεσης την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 20:30 μ.μ στην Αίθουσα της Αίγλης . 

Λήξη την Κυριακή 2 Ιουνίου με την βράβευση των νικητών του Φωτομαραθώνιου. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες
www.idifos.gr
www.patrasphotomarathon.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου