Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

5ος Διεθνής Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Ειρήνη Είναι» με θέμα "τα δικαιώματα των παιδιών" Συμμετοχές δεκτές εως 10 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΜΚΟ «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία» διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά τον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας «Ειρήνη Είναι» από την 1η Μαΐου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2013.
Το θέμα του διαγωνισμού για το 2013 είναι «τα δικαιώματα των παιδιών».
Ο διαγωνισμός αλλά και οι εκθέσεις που θα ακολουθήσουν, τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO, ενώ έχουν το patronage της FIAP και της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας.

1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
[C] ΕΓΧΡΩΜΕΣ
[M] ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ
[CR] ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ
[S] ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 16 ΕΤΩΝ (ΔΩΡΕΑΝ)

2. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος συμμετοχής είναι υποχρεωτικό για όλους τους συμμετέχοντες στις 3 πρώτες κατηγορίες, και υπολογίζεται στα 12 Ευρώ (US$ 15) για 1 από τις 3 πρώτες κατηγορίες [C], [M] & [CR] ή 15 Ευρώ (US$ 20) για 2 ή 3 από τις πρώτες 3 κατηγορίες [C], [M] & [CR].
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 16 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. [S].
Μετά την υποβολή των φωτογραφιών, η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal. Η ιστοσελίδα του διαγωνισμού είναι ασφαλής με SSL. Οι εικόνες που υποβάλλονται χωρίς πληρωμή του κόστους συμμετοχής για τις κατηγορίες [C], [M] και [CR] δεν θα είναι δεκτές προς κρίση.

3. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Οι καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού θα χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν έναν ψηφιακό κατάλογο σε DVD. Αυτός ο υψηλής ποιότητας ψηφιακός κατάλογος θα αποσταλεί σε όλους τους συμμετέχοντες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

4. ΒΡΑΒΕΙΑ
FIAP: Χρυσό, Αργυρό, Χάλκινο Μετάλλιο και 6 τιμητικές διακρίσεις σε κάθε κατηγορία.
ΕΦΕ: 1 Τιμητική Πλακέτα για την καλύτερη φωτογραφία όλων των κατηγοριών.
ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ: 10 ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Nikon COOLPIX L26 στις 10 καλύτερες φωτογραφίες της κατηγορίας [S] Μαθητές μέχρι 16 ετών.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ:
- Οι 10 καλύτερες φωτογραφίες από κάθε κατηγορία θα λάβουν μια Τιμητική Διάκριση από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNESCO και τον “Κόσμο Χωρίς Πολέμους και Βία», Ελλάδα.
- Θέλοντας να δώσουμε αναγνώριση στο έργο τους, οι 10 καλύτεροι φωτογράφοι ανά κατηγορία, θα στείλουν μια μικρή περιγραφή του έργου τους, η οποία θα προστεθεί στους καταλόγους (ψηφιακούς και έντυπους).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού:
www.eirinieinai.gr
peaceis@kosmosxorispolemous.gr 

Διάρκεια Διαγωνισμού : 1η Μαΐου εως 10 Σεπτεμβρίου 2013

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου