Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής λέσχης Πάτρας "Ηδύφως" σε επιμέλεια του Πλάτωνα Ριβέλλη στη Στυμφαλία 19/04/2013

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει στο Δίκτυο των Μουσείων του σειρά σεμιναρίων με τίτλο «Σεμινάρια φωτογραφικής κριτικής», με εισηγητή τον γνωστό φωτογράφο, δάσκαλο και θεωρητικό τής φωτογραφίας Πλάτωνα Ριβέλλη.

Τα δεύτερο σεμινάριο, το οποίο διαρκεί συνολικά 12 ώρες, θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας κατά το διήμερο 20-21 Απριλίου 2013 (Σάββατο/Κυριακή 11.00-14.00&16.00-19.00) και περιλαμβάνει συζητήσεις, αναλύσεις, προβολές και κριτική. Το σεμινάριο διδάσκεται δωρεάν και οι συμμετέχοντες καλούνται, εφόσον το επιθυμούν, να φέρουν φωτογραφίες τους για κριτική και σχολιασμό. Το προτεινόμενο, αλλά όχι και αποκλειστικό, θέμα των φωτογραφιών είναι «Η καθημερινότητα του φωτογράφου».Οι φωτογραφίες αυτές θα έχουν ως αντικείμενο το σπίτι, την οικογένεια, τους φίλους, την πόλη, το περιβάλλον εργασίας και γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με τον προσωπικό χώρο και την καθημερινή ζωή. Θα είναι, δηλαδή, ένα είδος, οπτικού ημερολογίου, αλλά με πρόθεση δημιουργική και όχι απλώς αναμνηστική.

Παράλληλα με το σεμινάριο πραγματοποιείται, σε επιμέλεια του Πλάτωνα Ριβέλλη, Έκθεση Φωτογραφιών της φωτογραφικής λέσχης Πάτρας «Ηδύφως», η οποία θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013, στις 19:00.

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
Διάρκεια Έκθεσης
19 Απριλίου - 12 Μαΐου 2013
Καθημερινά (εκτός Τρίτης): 10:00 - 18:00


*Οι εγγραφές για τα σεμινάριο φωτογραφικής κριτικής στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας έχουν ολοκληρωθεί.
 

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου