Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

18η Μαθητική Έκθεση Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη. Στείλτε και εσείς τη φωτογραφία σας εως 13 Απριλίου

Φωτογραφία Έλσα Μπότα

 Όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες μαθητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα "φτερά" τους, εξωτερικεύοντας τις φωτογραφικές τους ιδέες στο κοινό της πόλης.
Η περιπέτεια αυτή ξεκίνησε τη χρονιά που η πόλη μας προετοιμαζόταν πυρετωδώς για τη δική της ευκαιρία, ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2007. Τη χρονιά αυτή πιθανόν γεννήθηκαν και οι περισσότεροι από τους τωρινούς μαθητές-φωτογράφους! Μέσα από τις στάχτες και τη δυσωδία που άφησε στην πόλη αυτή η διοργάνωση -κανείς πια δε θέλει να τη θυμάται!- μας έμεινε αυτός ο θεσμός της Ετήσιας Έκθεσης μαθητικής Φωτογραφίας. Ζωηροί και ωραίοι, όπως απαιτεί και επιβάλει η ζωντάνια των μαθητών που συμμετέχουν, συνεχίζουμε ακάθεκτοι...

Η έκθεση θα γίνει στον εκθεσιακό χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Αγγελάκη 13, τηλ. 2310296800, απέναντι από το χώρο της Δ.Ε.Θ από την Παρασκευή 26 Απριλίου (πριν τις διακοπές του Πάσχα) μέχρι την Παρασκευή 10 Μαίου 2013 και μπορούν να συμμετέχουν μαθητές από σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλονίκης.

Τελική ημερομηνία αποστολής συμμετοχών μέχρι το Σάββατο 13 Απριλίου.
Διοργάνωση: Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Φ.Κ.Θ.)
 
Διάρκεια της έκθεσης από την Παρασκευή 26 Απριλίου (πριν τις διακοπές του Πάσχα) μέχρι την Παρασκευή 10 Μαίου 2013 και μπορούν να συμμετέχουν μαθητές από σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλονίκης.

Αποστολή των φωτογραφιών ταχυδρομικώς με παραλήπτη:
ΘΑΝΑΣΗΣ ΡΑΠΤΗΣ
ΣΕΡΡΩΝ 22- Κ.ΤΟΥΜΠΑ
54454 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

...πληροφορίες
Θανάσης Ράπτης (τηλ.6973221887) raptisth@the.forthnet.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου