Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Διαγωνισμός Φωτογραφίας & Συμμετοχή στην Εκθεση Φωτογραφίας στο πλαίσιο του Φεστιβαλ Διαδρομές στη Μάρπησσα 2012 στην Πάρο

Οι Διαδρομές στη Μάρπησσα σας καλούν να περπατήσετε φέτος στη Μάρπησσα μαζί με τη φωτογραφική σας μηχανή! Φωτογραφήστε τις εικόνες και τα στιγμιότυπα που θα σας εμπνεύσουν!
Σας προτρέπουμε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, με έπαθλο τη συμμετοχή των φωτογραφιών που θα επιλεγούν, στην έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στις Διαδρομές στη Μάρπησσα το 2013.

Οι κατηγορίες του διαγωνισμού είναι τρεις: “Μάρπησσα”, “Δράση”, “Πρόσωπα”.
Ο διαγωνισμός αφορά αποκλειστικά φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το τριήμερο 24-26/8/2012, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Διαδρομές στη Μάρπησσα 2012. Θα επιλεγούν τρεις νικήτριες φωτογραφίες από κάθε κατηγορία.

Όροι συμμετοχής
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όλους. Εξαιρούνται τα μέλη του σωματείου “Διαδρομές στη Μάρπησσα”.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό με 2, το μέγιστο, δικές του φωτογραφίες ανά κατηγορία.

Διάρκεια
Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν τραβηχτεί το τριήμερο του Φεστιβάλ (24-26/8/2012) στη Μάρπησσα της Πάρου ή όπου αλλού γίνονται παράλληλες δράσεις των Διαδρομών στη Μάρπησσα.
Η αποστολή φωτογραφιών στην ομάδα διοργάνωσης θα γίνει το διάστημα 1-30/9/2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση stimarpissa@gmail.com με θέμα: “διαγωνισμός”, την κατηγορία στην οποία διαγωνίζεται η φωτογραφία και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την 5η Νοεμβρίου 2012, στην ιστοσελίδα της ομάδας www.stimarpissa.gr.

Χρήση φωτογραφιών
Οι 3 νικήτριες φωτογραφίες ανά κατηγορία, δηλαδή, 9 στο σύνολο, θα παρουσιαστούν στην έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Διαδρομές στη Μάρπησσα το 2013.

Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: - να είναι από 1-10ΜΒ - τα πρωτότυπα αρχεία θα πρέπει να είναι διαθέσιμα σε υψηλή ανάλυση (300 dpi) σε μορφή .jpeg ή .tif
Επιτρέπεται η ελαφρά επεξεργασία στον τομέα της φωτεινότητας, του κοντράστ, η μετατροπή έγχρωμης φωτογραφίας σε ασπρόμαυρη, η κατάτμηση (crop) της πρωτότυπης, και όλες γενικά οι επεμβάσεις που μπορούν κατ’ αντιστοιχία να γίνουν και στον σκοτεινό θάλαμο. Δεν επιτρέπεται το μοντάζ (σύνθεση), η προσθήκη ψηφιακής κορνίζας και υπογραφής - υδατογράφημα (watermark), η αφαίρεση, η προσθήκη στοιχείων της εικόνας και ο μερικός αποχρωματισμός (τμήματος ή στοιχείου) της εικόνας και οποιαδήποτε τοπική επεξεργασία.

Δέιτε εδώ τους όρους συμμετοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου