Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Έκθεση Φωτογραφίας της Βούλας Ανδρώνη με τίτλο "Χρόνος ασύλληπτος" στον πολυχώρο Red Dot στο Γκάζι εως 17/7/2012

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν στιγμές ασύλληπτες στο μάτι του θεατή ο οποίος,είτε θυμάται,είτε φαντάζεται τη δράση, συμμετέχει σ΄έναν παράδοξο αισθητικό διάλογο, μεταξύ κίνησης και ακινησίας.Ο θεατής εκλαμβάνει πάντα το “όλον”μιας παράστασης ή μιας εικαστικής εγκατάστασης, μη δίνοντας σημασία,πολλές φορές, στις λεπτομέρειες που την απαρτίζουν.Ο φωτογράφος φωτίζει αυτές τις ασύλληπτες στιγμές,που αποσπόμενες απο το έργο αποκτούν μια ξεχωριστή σημασία και οντότητα.
Η Βούλα Ανδρώνη ασχολείται συστηματικά με την φωτογραφία. Έχει πραγματοποιήσει μαζί με τον Γιώργο Νέζη, την έκθεση «Σκιαγραφώντας… θύμησες», (Ελευσίνα, 1997), φωτογραφικό της υλικό έχει παρουσιαστεί στο έργο “Πάτρα κρυστάλλινη Πόλη” - Πάτρα 2006 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».
Στην γκαλερί του BlackDuck και στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (2011).
Εχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις ενώ φωτογραφίες της έχουν εκδοθεί σε έντυπα μέσα και βιβλία. Είναι ιδρυτικό μέλος και φωτογράφος της χοροθεατρικής ομάδας «συν+εργασία Αιμιλία Μπουρίτη» φωτογραφίζοντας τις χοροθεατρικές παραστάσεις και εικαστικές εγκαταστάσεις σε διάφορα φεστιβάλ και πολυχώρους (Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων, Αισχύλεια, Φεστιβάλ Ελλήνων χορογράφων, Fringe Festival, TAF, Booze κ.α). Είναι μέλος του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ελευσίνας και τα τελευταία 10 χρόνια επιμελείται, σε συνεργασία με τον Δημήτρη Ανδρώνη, την οπτικοακουστική επένδυση των εκδηλώσεων του Εργαστηρίου.

Διάρκεια έκθεσης : 15 Ιουνίου 2012 εως 15 Ιουλίου 2012

Ωράριο Λειτουργίας : καθημερινά από τις 12:00, εκτός Δευτέρα
Πολυχώρος Red Dot
Ευμολπιδών 24 & Τριτοπτολέμου, Γκάζι
Τηλ επικοινωνίας: 210 3411725

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου