Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

Φθινοπωρινή Συνάντηση για την "Ταξιδιωτική Φωτογραφία" στις Σπέτσες 20/09 εως 23/9 /2012

Πέντε φωτογράφοι και μία θεωρητικός της φωτογραφίας, επιχειρούν μια προσέγγιση – ο κάθε ένας από διαφορετικό πρίσμα – της «Ταξιδιωτικής» φωτογραφίας και το τι άλλο μπορεί να σημαίνει, να εμπεριέχει και να καθορίζει ο όρος, εκτός από μέσον απόδειξης του ότι ήμασταν «εκεί»…...

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι, Στεφανία Μιζάρα www.stefaniamizara.com, Δημήτρης Κοιλαλούς www.dimitriskoilalous.com, Στράτος Καλαφάτης www.stratoskalafatis.com, Γιώργης Γερόλυμπος http://yerolymbos.com/και Νίκος Πηλός http://nikospilos.com/, καθώς και η ιστορικός φωτογραφίας Νίνα Κασσιανού.

Ο Δημήτρης Κοιλαλούς θα μας μυήσει στα μυστικά της ψηφιακής φωτογραφίας, δείχνοντάς μας τον τρόπο που μπορεί κανείς με απλά μέσα να κάνει ενδιαφέρουσες τεχνικά και αισθητικά φωτογραφίες.
Η Στεφανία Μιζάρα θα μας μιλήσει για τα «νέα» φωτογραφικά μέσα και ειδικότερα την λήψη φωτογραφιών με i-phone.
Oι Στράτος Καλαφάτης, Γιώργης Γερόλυμπος και Νίκος Πηλός θα μας περιγράψουν το πώς ένα ταξίδι γίνεται πηγή έμπνευσης και η ιστορικός φωτογραφίας Νίνα Κασσιανού θα αναδείξει φωτογραφίες διάσημων φωτογράφων που έχουν συνδεθεί με τα ταξίδια τους.

Απευθύνεται σε φωτογράφους και εραστές της φωτογραφίας που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω σε αυτό το είδος της φωτογραφίας.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στις Σπέτσες, στο ξενοδοχείο Spetses Hotel, www.spetses-hotel.gr , ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων – χαρακτηριστικό παράδειγμα του ύστερου Ελληνικού μοντερνισμού – 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης και χτισμένο κυριολεκτικά πάνω στην θάλασσα.

Η συνάντηση οργανώνεται στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του "The big moving photo bazaar" από την Νίνα Κασσιανού και τον Δημήτρη Ξανθούλη.

Διάρκεια: Από την Πέμπτη 20/9 το απόγευμα μέχρι και την Κυριακή 23/9 το μεσημέρι.

Κόστος: 385 Ευρώ σε δίκλινο. Διαφορά μονόκλινου, 60 ευρώ.
Το κόστος περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό, το κόστος των διαλέξεων και΄των προβολών, αναψυκτικά και σνακς στα διαλείμματα, μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο από το λιμάνι. Κόστος για "συνοδό" που δεν θα παρακολουθήσει τις διαλέξεις, 120 ευρώ. Κόστος χωρίς διαμονή, 285 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ : 6944545451
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου