Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Έκθεση Φωτογραφίας 9 και 10 Ιουλίου της Μήτση Αγγελικής-Ειρήνης με τίτλο «FOR SALE?» στα πλαίσια του Φεστιβάλ Τεχνών ART in ART στο θέατρο ΔΙΑ ΔΥΟ 29/6/2012 έως 15/7/2012

"Πωλείται?"

Με αυτό το σύνολο φωτογραφιών προσεγγίζω την καθημερινότητά μας και το πώς μεταλλάσσονται τα πωλητήρια, τα ενοικιαστήρια και η αναζήτηση μιας θέσης στη Ζωή! Πωλείται μια λέξη, η ουσία της ή το όμορφο περιτύλιγμά της; Κάνοντας ένα Reality Check διαπιστώνω ότι σε έναν κόσμο που η υπερκατανάλωση μας πυρπολεί καθημερινά, αλλάζουμε το βλέμμα μας προς τα πράγματα και τις καταστάσεις.
Όλοι μιλάνε για αξίες που πωλούνται και αναρωτιούνται πώς έγινε αυτό φορώντας μια μάσκα αυταρέσκειας. Οι ερμηνείες σημαντικών λέξεων μεταμορφώνονται. Φιλία, Γάμος, όνειρα, συναισθήματα μπαίνουν στο παζάρι των αγοροπωλησιών για ξεπούλημα. Ο υπεύθυνος δεν βρίσκεται ποτέ και η Ζωή συνεχίζεται ώσπου κάποιοι να αντιληφθούνε ότι είναι εγκλωβισμένοι και να αρχίσουν να ψάχνουν τη διέξοδο.
Υπάρχει όμως η Πύλη προς την Έξοδο; Την βλέπουμε όμως την Πύλη προς της Έξοδο; Την Αναζητούμε ή μένουμε στο κάδρο που νοικιάζουμε ή πουλάμε ένα μας κομμάτι καθημερινά; Ας αναρωτηθούμε!
Η Αλήθεια μετασχηματίζεται, ισορροπεί με καινούριους νόμους «Φυσικής», αφύσικους. Βουτώντας στην ψυχή μας μπορεί –οδυνηρά- να βρούμε αγνά στοιχεία που θα δημιουργήσουν την εικόνα της Ζωής από την Αρχή.

Μήτση Αγγελική-Ειρήνη


Έκθεση Φωτογραφίας 9 και 10 Ιουλίου της
Μήτση Αγγελικής-Ειρήνης με τίτλο «FOR SALE?»
στα πλαίσια του
Φεστιβάλ Τεχνών
ART in ART στο θέατρο ΔΙΑ ΔΥΟ  29/6/2012 έως 15/7/2012 Διεύθυνση: Σπύρου Πάτση 99,
Στάση μετρό Κεραμεικός
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210- 3466048, 6938013002

1 σχόλιο: