Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

"The Big Moving Photo Bazzar" από τον ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ στην Αθήνα - Εγκαίνια 16 Μαρτίου 2012

To Big Moving Photo Bazaar είναι μια κίνηση που αποσκοπεί να δώσει την ευκαιρία και τη δυνατότητα στο ευρή κοινό να έρθει σε επαφή και να αποκτήσει φωτογραφίες γνωστών δημιουργών, που μέχρι σήμερα ήταν ερμητικά κλειστές και άγνωστες, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Με αυτόν τον τρόπο η φωτογραφία ξαναζωντανεύει τη "λαική" της διάσταση μεσα από την ευκολία της απόκτησης και της ανταλλαγής. Παλιές δοκιμές, δείγματα, φωτογραφίες σε διαφορετικά μεγέθη που δεν ανήκουν στις πρώτες επιλογές, τυπωμένες με παλιές ή σύγχρονες μεθόδους, contact, μικροί κατάλογοι εκτός εμπορίου και οτι "ξεχασμένο" υλικό μπορεί κανείς να ανασύρει από τα συρτάρια των φωτογράφων έρχεται στην επιφάνεια και αποκτά συλλεκτική αξία.
Το παζάρι αυτό θα είναι ανοιχτό σε όσο το δυνατό περισσότερους φωτογράφους που ανήκουν σε όλα τα είδη της φωτογραφίας και θα ακολουθεί γνωστά εκθεσιακά γεγονότα ανά την Ελλάδα.
Συμμετέχουν : Διονυσία Αλεξιάδη, Τάσος Βενετσανόπουλος, Πάσκουα Βοργιά, Θεοδόσης Γιαννακίδης, Άκης Δέτσης, Αθηνά Καζολέα, Αθηνά Καισαρίτη, Χάρης Κακαρούχας, ΚατεΣυμμετέχουν:
Διονυσία Αλεξιάδη, Τάσος Βενετσανόπουλος, Πάσκουα Βοργιά, Θεοδόσης Γιαννακίδης, Άκης Δέτσης, Αθηνά Καζολέα, Αθηνά Καισαρίτη, Χάρης Κακαρούχας, Κατερίνα Καλούδη, Δημήτρης Κοιλαλούς, Ηλίας Κοσίντας, Ευγενία Κουμαντάρου, Λίζη Μανωλά, Στεφανία Μιζάρα, Ηλίας Μπουργιώτης, Δημήτρης Μυτάς, Κώστας Ορδόλης, Ιωάννα Ράλλη, Αγγελική Σβορώνου, Γιάννης Τζώρτζης, Τάκις Τσαντίλης, Παύλος Φυσάκης, Ηλίας Χατζάκης. Κατά τη διάρκεια του bazaar θα διοργανωθούν διάφορες εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις φωτογραφικών βιβλίων και συζητήσεις γύρω από τη φωτογραφία, οι οποίες θα είναι ανοιχτές στο κοινό. (Οι ακριβείς ημέρες και ώρες των συζητήσεων θα αναρτιόνται αναλυτικά στο www.facebook.com/Big.Moving.Photo.Bazaar).

Εγκαίνια: Παρασκευή 16 Μαρτίου 19:00
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 11.00 με 15.30 • Τρίτη Πέμπτη, Παρασκευή: 11.00 με 19.00 ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, Ηρακλείτου 6, Κολωνάκι, Αθήνα, 
Τηλ επικοινωνίας  : 210 3627159

Με την οργάνωση αυτή, κλείνει προς το παρόν ο ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ μετά από 20 χρόνια λειτουργίας.

Οργάνωση:
Από τον ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ, Δημήτρης Ξανθούλης /από τη M55 Projects, Νίνα Κασσιανού

Πηγή
 



1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ τη φίλη και αναγνώστρια Αγγελική για την πολύ εύστοχη παρατήρηση της σχετικά με την ημερόμηνία των εγκαινίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή