Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Φωτογραφικός Διαγωνισμός από το Athens House of Photography στο facebook

Το Athens House of Photography ανακοινώνει τον πρώτο του φωτογραφικό διαγωνισμό, εμπνευσμένος από το φωτογραφικό έργο του Josef Koudelka. Ο διαγωνισμός οποίος θα διεξαχθεί στο facebook με απλή διαδικασία. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τις φωτογραφίες τους για τις οποίες πηγή έμπνευσης ήταν το έργο του Josef Koudelka στο info@phototheatron.com  (με ανάλυση 72 dpi και 628 pixels τη μεγάλη πλευρά)  με τον τίτλο "Koudelka Facebook competition" και το πλήρες ονοματεπώνυμο μαζί με τις πληροφορίες επικοινωνίας.  Όλες οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν ληφθεί εως 25 Μαρτίου 2012 18:00.

Στο Athens House of Photography στο facebook  θα δημιουργηθεί ένα άλμπουμ σχετικά με το διαγωνισμό και οι φωτογραφίες θα τεθούν προς ψήφιση στο κοινό του facebook. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως 8 Απριλίου 2012. Nικήτρια θα είναι η φωτογραφία με τα περισσότερα like και θα υπάρξουν και τρείς επιλαχόντες.
Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει τρία βιβλία του Koudelka και η τρείς επιλαχόντες από ένα βιβλίο Prague 68 του Koudelka.
Απαραίτητη προυπόθεση οι φωτογραφίες να κατατεθούν στο διαγωνισμό από τους κατόχους τους. Το Athens House of Photography διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί κάποια φωτοραφία για την οποία υπάρχει αμφιβολία σχετικά με το δημιουργό της, ή για οποιοδήποτε λόγο.

Athens House of Photography Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου