Σάββατο 23 Απριλίου 2011

"Tango in Greece" 1η Διεθνής Εκθεση Φωτογραφίας / Ζωγραφικής με θέμα το Τάνγκο στο Ιδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη από 9 εως 15 Μαίου.

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι φωτογράφοι Arndt Gockisch και Zerrin-Aydin Herwegh θα εκθέσουν έργα τους με θέμα το τάνγκο στις αίθουσες του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη στις 9-15 Μαΐου. Την έκθεση αυτή θα πλαισιώσουν και έργα Ελλήνων φωτογράφων. Επίσης ο ζωγράφος Carlos Dall`Asta δίνει στην έκθεση το δικό του διαφορετικό καλλιτεχνικό στίγμα με πίνακες εμπευσμένους από το χώρο του τάνγκο. Η έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια του 8ου Φεστιβάλ Tangogreece.

Για πρώτη φορά παρουσιάζονται στην Αθήνα έργα με αποκλειστικό θέμα το Τάνγκο. Οι διακεκριμένοι φωτογράφοι Arndt Gockisch (Γερμανία) και Zerrin-Aydin Herwegh (Γερμανία) με συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις φωτογραφίας και φεστιβάλ τάνγκο, καταφέρνουν να αποθανατίσουν με τον φωτογραφικό τους φακό την κίνηση, το συναίσθημα, το πάθος και την έκσταση που βιώνει ο χορευτής τάνγκο. Καθένας από αυτούς δίνει τη δική του οπτική για το τάνγκο ως χορό, ως μέσο επικοινωνίας, ως τρόπο έκφρασης και ως κοινωνική εκδήλωση. Την έκθεση φωτογραφίας, θα εμπλουτίσουν οι πίνακες ζωγραφικής του Carlos Dall`Asta (Αργεντινή), ο οποίος αποδίδει με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική του πινελιά να τον ήχο, την κίνηση και το συναίσθημα την ώρα του χορού.

Διάρκεια έκθεσης : 9 Μαιου 2011 εως 15 Μαιου 2011
Καθημερινά 17:00 – 22:00
Ϊδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, Αθήνα
Καλλιτέχνες : Arndt Gockisch - Zerrin-Aydin Herwegh - Carlos Dall`Asta
Διοργάνωση:
Casa Del Tango - Solo Tango Productions Ltd.
Eπικοινωνία : info@tangogreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου