Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Αύγουστος 2020 / 2ος Κύκλος

 

Αύγουστος 
Ένα χρόνο και κάτι μετά την άνω τελεία, με μεγάλη χαρά σας συναντώ και πάλι. Η διακοπή αυτή, μικρότερη της τελείας και μεγαλύτερη του κόμματος (δείτε  την Άνω Τελεία ), με βοήθησε να επαναπροσδιορίσω την ανάγκη ύπαρξης αυτού του ιστότοπου. Αναρωτήθηκα πως θα μπορούσε η νέα συνθήκη να συναντήσει την προσωπική μου φάση φωτογραφικά αλλά και πως αυτό θα μπορούσε να εκφραστεί μέσω του περιεχομένου του.

Πολλά έχουν αλλάξει από την εποχή που ξεκίνησα το Light of Spirit, κατά την οποία προσπαθούσα να ανακαλύψω τι είναι φωτογραφία και ακολούθησα πολλούς επιμελητές και φωτογράφους με σκοπό να ενημερώνομαι, εγώ πρώτα και κατόπιν οι αναγνώστες μου, για τα φωτογραφικά δρώμενα στη χώρα μας και όχι μόνο. Πλέον τα site που ενημερώνουν τους φίλους της φωτογραφίας είναι πολλά και πολύ αξιόλογα. Ίσως λοιπόν να μην υπάρχει η ανάγκη για ένα ακόμη ενημερωτικό φωτογραφικό blog. Θεωρώ όμως πως η πληθώρα της πληροφόρησης δημιουργεί την ανάγκη δημιουργίας κριτηρίων. Αυτό λοιπόν είναι το νέο μου όραμα σχετικά με το Light of Spirit. Να γίνει ένας ιστότοπος που θα καλλιεργεί το φωτογραφικό κριτήριο. Το περιεχόμενο θα είναι κυρίως προσωπικό και θα αφορά σε όλα αυτά που έχω ενστερνιστεί στο χώρο της φωτογραφίας, αλλά και σε παρουσιάσεις νέων χώρων, σεμιναρίων ακόμα και ιστότοπων.

Σχετικά με την νέα μορφή του Light of Spirit, θεωρητικά δεν κατάφερα τον προηγούμενο καιρό να την δημιουργήσω  οπότε αποφάσισα να διανύσει μια προπαρασκευαστική περίοδο on air κατά την οποία θα συμβαίνουν αλλαγές στη διάταξη, στις στήλες αλλά και στο περιεχόμενο. Ένα προσωπικό φωτογραφικό ημερολόγιο θα δημοσιεύεται το διάστημα αυτό για να μας κρατάει σε επικοινωνία. Τα social media του blog θα επανανέργοποιηθούν  με την ανακοίνωση της νέας ανανεωμένης έκδοσης.

Ο κόσμος της φωτογραφίας είναι μαγικός, σας προσκαλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι στον δεύτερο κύκλο του Light of Spirit και να τον ανακαλύψουμε μαζί.

 

Λίζη Πιστολά

 null

nullnull

2 σχόλια:

  1. Μπράβο Λίζη, έξοχη ιδέα η επανεκκίνηση του blog. Η ωραιότερη έκπληξη μέσα στη καλοκαιρινή ραστώνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ Αντώνη για τα καλά σου λόγια ! Να ΄σαι καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή