Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Εγκαίνια σήμερα Τετάρτη 6 Ιουνίου για το κεντρικό πρόγραμμα εκθέσεων του Athens Photo Festival 2018 στο Μουσείο ΜπενάκηTην Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο Μουσείο Μπενάκη (Κτήριο Οδού Πειραιώς), εγκαινιάζεται το κεντρικό πρόγραμμα εκθέσεων του Athens Photo Festival 2018. 80 καλλιτέχνες από 32 χώρες, σημαντικοί διεθνείς προσκεκλημένοι και ένα ευρύ φάσμα δράσεων και παράλληλων εκδηλώσεων, τοποθετούν την Αθήνα στο επίκεντρο της διεθνούς φωτογραφικής σκηνής.

Το Athens Photo Festival, διαρκώς αναστοχαστικό ως προς το ρόλο του στη σημερινή εποχή, εισέρχεται δυναμικά στην τέταρτη δεκαετία παρουσίας του και εστιάζει στο μέλλον, αναδεικνύοντας καλλιτεχνικές πρακτικές που αντικατοπτρίζουν τις αναζητήσεις και τους πειραματισμούς στη σύγχρονη φωτογραφία.

Οι εκθέσεις του Φεστιβάλ αναπτύσσονται στους δύο ορόφους του Μουσείου Μπενάκη, διασταυρώνοντας φωτογραφικά έργα, βίντεο, αρχειακό υλικό και φωτογραφικά βιβλία. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα σύνολο δράσεων –προβολές, εκπαιδευτικά προγράμματα, portfolio reviews, ομιλίες, παράλληλες εκδηλώσεις και εκθέσεις– που διευρύνουν το διάλογο και την ενεργό συμμετοχή.

Εγκαίνια: Τετάρτη 6 Ιουνίου (Είσοδος ελεύθερη)

Διάρκεια: 6 Ιουνίου - 29 Ιουλίου 2018
Μουσείο Μπενάκη (Κτήριο Οδού Πειραιώς)
Πειραιώς 138
ΑΘήνα

Ώρες λειτουργίας: Πε & Κυ 10:00 -18:00, Πα & Σα 10:00 - 22:00
Πληροφορίες: contact@photofestival.gr | 210 9211751
Facebook page event

🔽
Athens Photo Festival
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου