Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Έκθεση Φωτογραφίας της Ρενέ Ρεβάχ με τίτλο “PLASEABO” στο Placebo Pharmacy στη Γλυφάδα

Η Ρενέ Ρεβάχ πραγματοποιεί έκθεση φωτογραφίας στο Placebo Pharmacy με τίτλο “PLASEABO” και διαπραγματεύεται την σχέση του υποσυνείδητου με το βυθό.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 1 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου 2017.

“ Tον λένε Βυθό, αλλά μοιάζει με Ανύψωση σε έναν Κοινό Ψυχικό Τόπο. Μια "χώρα" όπου οι υπόκωφοι ήχοι, τα πλάσματα, τα υπόγεια ρεύματα, έρχονται να επικοινωνήσουν με σενα τα αιώνια μυστικά που μας ενώνουν όλους.
Τα όντα, η χλωρίδα, τα βράχια, τα ορυκτά, εμένα...
Καθώς με χαϊδεύει το φως που διαθλάται, σχηματίζει γεωμετρικούς καταρράκτες που λούζουν έναν κόσμο, που μοιάζει με αυτόν που αναγνωρίζω μέσα μου. Έναν κόσμο που με ακολουθεί και στον ύπνο μου και με δένει μαζί του ένας υγρός ασημένιος "μίτος". Και εγώ γίνομαι η Αριάδνη του, ψάχνοντας όλο και πιο βαθειά μέσα του, όλο και πιό "ψηλα" μέσα μου. Τον φοβάμαι όσο την απόλυτη ελευθερία και βρίσκω αντίδοτο στην αρμονία, τη γαλήνη, σ’ αυτό το αέναο παιχνίδι Σκιάς και Φωτός που θέλουν τόσο πολύ να αγαπηθούν. Δελφίνια, αστερίες, χελώνες, κοχύλια, φώκιες, μικρά και μεγάλα, άγρια και ήμερα, ακίνητα και ταχύτατα πλάσματα του βυθού, σας ευχαριστώ για όλα τα μοιράσματά σας, για την άηχη γλώσσα σας, που μιλά κατευθείαν στα πιό βαθιά υποσυνείδητά μου κομμάτια.
Εύχομαι οι είκονες των ματιών μου, που έγιναν "εκθέματα" να μπορέσουν να μεταφέρουν αυτό που είστε και είμαστε στον Κοινό Παγκόσμιο Βαθύ Κόσμο, που μοιάζει με ατελείωτο Ουρανό και αγαπημένη Γη συγχρόνως”.

Ευχαριστώ τον Γιώργο Βουζουλίδη που μετέφερε τα συναισθήματά μου σε γραπτό λόγο.

Eγκαίνια Έκθεσης : Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, 18:00 - 22:00
Διάρκεια Έκθεσης : 1 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου 2017

Placebo Pharmacy
Λ.Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Σάββατο :8:00πμ - 11:00μμ
Τηλ.Επικοινωνίας :210 9633595


http://reneerevah.com/

Facebook Page Event


 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου