Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Δωρεάν Τριήμερο Σεμινάριο Φωτογραφίας από το εργαστήρι φωτογραφίας «Φωτογραφικός 9ος» στην Αθήνα 12-14/09

Το εργαστήρι φωτογραφίας «Φωτογραφικός 9ος» (Γκάζι, Αθήνα) οργανώνει από αυτή τη Δευτέρα, 12 έως την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, από τις 7μ.μ. έως τις 9μ.μ., ένα δωρεάν σεμινάριο στον «Τεχνοχώρο Φάμπρικα» (Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος, 5΄ με τα πόδια από τη στάση metro Κεραμεικός).

Το σεμινάριο ασχολείται με τα βασικά της δημιουργικής φωτογραφικής λήψης ως προς τη λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής (ευρυγώνιος φακός, μεσαίος φακός, τηλεφακός, ταχύτητα φωτοφράκτη, διάφραγμα, ISO, φωτομέτρηση) και τα εργαλεία σύνθεσης του κάδρου (σημείο, γραμμές, σχήματα και φόρμες, ρυθμός, μοτίβο, υφή, προοπτική, κανόνες ισορροπίας, χρώμα, χρωματική θερμοκρασία φωτός).

Εισηγητής είναι ο φωτογράφος και υπεύθυνος διδασκαλίας του «Φωτογραφικού 9ου» Βασίλης Νίκας, ο οποίος επίσης διδάσκει στο εργαστήρι φωτογραφίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλκίδας «Έκφραση». Δείτε εδώ το βιογραφικό του.

Στο «http://www.photoenatos.gr/» μπορείτε να δείτε 250 δημιουργικές φωτογραφίες των μελών του «Φωτογραφικού 9ου», ώστε να γνωρίσετε το ύφος της διδασκαλίας του.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο photoenatos@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6977586239.


 «Φωτογραφικός 9ος»
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου εως Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2016, 7:00μμ -9:00μμ
«Τεχνοχώρο Φάμπρικα»
Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος
Γκάζι
Αθήνα

Facebook page event

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου