Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο “Ζήτημα Φωτός” από την 443 Photographica. Εγκαίνια Παρασκευή 23/09

H 443 Photographica συμμετέχει στο 5ο φεστιβάλ τεχνών Open September στο VAULT Theatre Plus
με την έκθεση  “Ζήτημα Φωτός”

"Είπες εδώ και χρόνια: «Κατά βάθος είμαι ζήτημα φωτός». Και τώρα ακόμη σαν ακουμπάς τις φαρδιές ωμοπλάτες του ύπνου, ακόμη κι όταν σε ποντίζουν στο ναρκωμένο στήθος του πελάγου, ψάχνεις γωνιές όπου το μαύρο έχει τριφτεί και δεν αντέχει, αναζητάς ψηλαφητά τη λόγχη την ορισμένη να τρυπήσει την καρδιά σου για να την ανοίξει στο φως." (Γιώργος Σεφέρης)
Το φως δεν το αναζητάς, το φως το βρίσκεις. Το αιχμαλωτίζει το μάτι, τρυπώνει στην καρδιά και στο μυαλό κι ύστερα έρχεται το φωτογραφικό μέσο να το αποτυπώσει. Μαύρο, άσπρο, κόκκινο, κίτρινο, μπλε μεταμορφώνονται και μέσα από το φωτογράφο αποκτούν περιεχόμενο.

Συμμετέχουν οι: Αλέξανδρος Βάκουλας, Ιωάννα Γεωργοπούλου, Δήμητρα Ευστρατιάδη, Αγγελίνα Ζουμπούλη, Δήμητρα Θεοδωροπούλου, Δημήτρης Καραγιάννης, Ολυμπία Κυριαζή, Μανώλης Λαπιδάκης, Άρης Λουκίσας, Μάνος Μαθιουδάκης, Προκοπία Μαλιάκου, Κατερίνα Μέγα, Μάνος Μιχαηλίδης, Έφη Μπάντου, Παναγιώτης Ξουλόγης,Βίβιαν Τσαραμύρση, Δημήτρης Φιτσιώλος, Ειρήνη Φουσέκη, Γεωργία Χαντζή, Αλεξάνδρα Χριστακοπούλου

 "Ζήτημα φωτός"
VAULT Theatre Plus

Εγκαίνια  Έκθεσης : Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, 19:30
Διάρκεια Έκθεσης : 23 Σεπτεμβρίου έως  02 Οκτωβρίου 2016

Μελενίκου 26 Βοτανικός
Αθήνα
Δείτε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου