Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Οι Διαδρομές παρουσιάζουν την Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο "UNIQUE" Εγκαίνια Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

O άνθρωπος είναι “ον πολιτικόν” κατά την σύλληψη του Αριστοτέλη.
Πλάσμα κοινωνικό, που μπορεί να συνειδητοποιήσει το εγώ του, να αναπτύξει την προσωπικότητα του, να εκφραστεί και να ζήσει, μόνο μέσα σ’ ένα σύνολο ανθρώπων που στόχο έχει θέσει την κοινή διαδρομή, ακόμα και σε μία τέχνη όπως η φωτογραφία.

Η ύπαρξη του ατόμου εξαρτάται απο την ομάδα, η ύπαρξη του μέρους εξαρτάται απο το όλο.
Η ατομικότητα στην φωτογραφία είναι θεμέλιος λίθος της εκκίνησης της και η μοναδικότητα της προσωπικής ματιάς εικαστικό φίλτρο της πραγματικότητας, όπως την βιώνει ο φωτογράφος.

Το ταξίδι στην φωτογραφία είναι ικανό να φανερώσει αντίστροφα και πολλά διαφορετικά άτομα μέσα στον καθένα μας, ξεχωριστές ματιές, διάφορα φωτογραφικά υποκείμενα που μάχονται για την υπεροχή, μέσα απο την αταξία της διαδρομής και της αναζήτησης της προσωπικής αισθητικής.

Η μοναδικότητα στην φωτογραφία θα πηγάζει πάντα μέσα απο την εσωτερικότητα και ο φωτογράφος καλείται να επιδείξει αυτό που τον κάνει να σταθεί στο σύνολο… τον ευατό του!

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι:
Παναγιώτης Αρμένης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Δημήτρης Γαλάνης, Σοφία Δασύρα, Κώστας Δελχάς, Τάσος Κουτσιαύτης, Δώρα Λαβαζού, Δημήτρης Παπαδάκος, Γιώργος Τσακανίκας, Τόλης Χατζηγνατίου.

Επιμέλεια:
Γιώργος Ασσημακόπουλος

Εγκαίνια Έκθεσης : Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 20:00
Διάρκεια έκθεσης : 9 Σεπτεμβρίου έως 23 Σεπτεμβρίου 2016

Χώρος:
Βοοart, Σαρρή 21 Αθήνα
Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά από 10:00 έως 23:00

www.diadromeseminars.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου