Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Medphoto Festival/ Έκθεση Φωτογραφίας της Έφης Χαλιορή με τίτλο “Everything is the same but everything is different” Εγκαίνια Τρίτη 5/07

Το πρώτο Μεσογειακό Φεστιβάλ Φωτογραφίας Medphoto Festival – «Borders/Crossroads», σε συνεργασία με την Γκαλερί «Μορφές», παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας της Έφης Χαλιορή, “Everything is the same but everything is different”.

Η έκθεση πραγματεύεται τους προβληματισμούς της φωτογράφου κατά την πρόσφατη προσφυγική κρίσης και τη μετάβαση των προσφύγων προς τα νησιά του Αιγαίου.
Όπως η ίδια αναφέρει “Το θαλάσσιο σκηνικό της Λέσβου και της Χίου είναι το ίδιο αλλά η αίσθηση είναι διαφορετική. Το 2016 περισσότεροι από 150,000 πρόσφυγες διέσχισαν το Αιγαίο Πέλαγος προς την Ελλάδα. εκατοντάδες από αυτούς πέθαναν. Εκατοντάδες ντόπιοι αλλά και ακτιβιστές βρέθηκαν εκεί για να βοηθήσουν με κάθε μέσο.
Τα τραγικά γεγονότα, η υποστήριξη των ανθρώπων και τα συναισθήματα άλλαξαν την αίσθηση του μέρους.
Όλα είναι ίδια, αλλά όλα είναι διαφορετικά”

Σύντομο Βιογραφικό
Η Έφη Χαλιορή γεννήθηκε και ζει στην Ελλάδα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχηρήσεων και Marketing στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας. Με τη φωτογραφία ασχολείται από το 2006 και έχει λάβει μερος σε πολλες έκθεσεις, ενώ φωτογραφίες της έχουν φιλοξενηθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Έχει εκδόσει το βιβλίο με τίτλο “Efi Haliori Photographs”.

Εγκαίνια Έκθεσης : Τρίτη 5 Ιουλίου 2016, στις 20:00
Διάρκεια Έκθεσης : 5 Ιουλίου εως 25 Ιουλίου 2016.

Γκαλερί «Μορφές»
Γοβατζιδάκη 18, Παλιά Πόλη, Ρέθυμνο
Τηλ.Επικοινωνίας : 28310 50271

Ωρες Λειτουργίας:
Δευτέρα – Σάββατο: 10:00 – 14:00
Τρίτη, Πέμπτη &Παρασκευή 18:00 – 21:00.

Facebook event


Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ


 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου