Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Η Έκθεση Φωτογραφίας Greek Instagram Events "Υπεραστικές Περιπλανήσεις" τον Ιούλιο στο Φεστιβάλ Αρχαίας Ίλιδας

Αρχαία Ίλιδα
© Λίζη Πιστολά
Ανακοινωθηκε πριν από λίγες ημέρες το πρόγραμμα του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ίλιδας το οποίο περιλμβάνει και την Έκθεση Φωτογραφίας Greek Instagram Events "Υπεραστικές Περιπλανήσεις" στην οποία συμμετέχουν 253 βραβευμένοι φωτογράφοι της οικογένειας του Instagram οι οποίοι παρουσιάζουν ένα ταξίδι στις εικόνες της Ελλάδας και της Κύπρου.
Δρόμοι, άνθρωποι, στιγμές, τοπία, χρώματα, εικόνες καθημερινότητας των περιοχών που ζούμε και αγαπάμε ζωντανεύουν μέσα από τη ματιά φίλων της φωτογραφίας που ο καθένας από αυτούς αποτύπωσε με το δικό του μοναδικό τρόπο σε μια ομαδική ή ατομική περιπλάνηση!
Η έκθεση «Υπεραστικές Περιπλανήσεις» ξεκίνησε το ταξίδι της με αφετηρία την Αθήνα και  θα μεταφερθεί σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Επόμενος σταθμός το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ίλιδας. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ με πλούσιο πρόγραμμα 25 παραστάσεων και εκδηλώσεων, με επέκταση σχεδόν σε όλα τα είδη τέχνης: το Αρχαίο Θέατρο, το Σύγχρονο Θέατρο, το Παιδικό Θέατρο, τη Μουσική, τα Εικαστικά και τη Φωτογραφία.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Ιουλίου στην Οικία Τατάνη.

26ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ίλιδας
Έκθεση Φωτογραφίας Greek Instagram Events "Υπεραστικές Περιπλανήσεις"

Εγκαίνια Έκθεσης: Σάββατο 16 Ιουλίου 2016
Οικία Τατάνη
Αμαλιάδα



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου