Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Τριήμερο Σεμινάριο Φωτογραφίας με θέμα "Τάσεις και Πρακτικές στη Σύγχρονη Φωτογραφία Ντοκουμέντου" με την Ελένη Μουζακίτη


Η ανοιχτή Φωτογραφική Ομάδα «ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ», του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ, διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο - εργαστήριο φωτογραφίας με θέμα: «Τάσεις και Πρακτικές στη Σύγχρονη Φωτογραφία Ντοκουμέντου» στο σεμινάριο θα διδάξει η κ. Μουζακίτη Ελένη.

 Το σεμινάριο/εργαστήρι απευθύνεται σε αυτούς  που θέλουν να κατανοήσουν τις πρακτικές του σύγχρονης φωτογραφίας ντοκουμέντου, να φωτογραφίσουν εντατικά κατά τη διάρκεια του, να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την πολύπλοκη και σημαντική ως προς τη νοηματοδότηση του έργου, διαδικασία επιλογής και διαδοχής εικόνων (editing και sequencing) και να παράξουν ένα πρώτο δείγμα φωτογραφικής δουλειάς με σύγχρονο ύφος και κατεύθυνση.
Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 18 ωρών και περιλαμβάνουν θεωρητικές ενότητες αλλά και κριτική στο portfolio του κάθε συμμετέχοντος. Παράλληλα θα παρεμβάλλονται διαστήματα που οι φωτογράφοι που  το παρακολουθούν θα φωτογραφίζουν πάνω σε ένα θέμα της επιλογής τους και θα επανέρχονται για συζήτηση και κριτική, πάνω στο αποτέλεσμα της δουλειάς τους.

Το τριήμερο αυτό βιωματικό εργαστήρι θα ξεκινήσει την Παρασκευή 8/1/2016 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10/1/2016 θα διεξαχθεί δε στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Αχαΐας.
Λόγω της εργαστηριακής μορφής του σεμιναρίου ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ηλέκτρας 12, Πάτρα

Πληροφορίες: polymorfo.gr@gmail.com
Τηλ.επικοινωνίας: 6978445829
 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου