Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Σεμινάριο Εισαγωγής στη Φωτογραφία από τον Παύλο Παυλίδη στον νέο χώρο "Κέντρο Απόκεντρο" στην Αθήνα. Έναρξη Τετάρτη 11 Νοεμβρίου

Το "Κέντρο Απόκεντρο" ξεκινά στο νέο του χώρο, Σεργίου Πατριάρχου 7 (κάθετος Ασκληπιού), σειρά εκδηλώσεων με αντικείμενο καλλιτεχνικές δραστηριότητες (εικαστικά, φωτογραφία, κοσμημα κ.α.). Οι δραστηριότητες θα ανακοινώνονται σταδιακά μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός τους.
Για αρχή Σεμινάριο Φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και κάθε Τετάρτη 17:00 με 21:00, διάρκειας 24 ωρών.
Απευθύνεται σε όποιον αγαπά και θέλει να κάνει μία εισαγωγή στον κόσμο της φωτογραφίας. Περιλαμβάνει ανάπτυξη τεχνικών θεμάτων λήψης και επεξεργασίας των φωτογραφιών, θεωρία σύνθεσης και μία πρώτη προσέγγιση στην καλλιτεχνική φωτογραφία εξετάζοντας το έργο μεγάλων φωτογράφων. Μέσα από ασκήσεις και συζητήσεις πάνω στα αποτελέσματά τους επιδιώκεται η κατανόηση βασικών φωτογραφικών τεχνικών, αλλά και καλλιτεχνικών εννοιών.
Από τους συμμετέχοντες δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη φωτογραφική γνώση. Καλό θα ήταν να έχουν κάποια φωτογραφική μηχανή και γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Έναρξη: Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, 17:00
Διάρκεια: 3 μήνες (24 ώρες)
Εισηγητής: Παύλος Παυλίδης
Κόστος: 120€

 "Κέντρο Απόκεντρο"
Σεργίου Πατριάρχου 7 (κάθετος Ασκληπιού), Αθήνα
Πληροφορίες - εγγραφές: 694 529 7090
kentroapokentro@gmail.com
www.pavlospavlidis.com
 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου