Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο "Επιστρεφόμενη Ιθάκη" στη Gallery Blender στην Γλυφάδα. Εγκαίνια Τρίτη 15/09

H Blender Gallery σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης με τίτλο "Επιστρεφόμενη Ιθάκη" που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:00.
Επιμελητές Φίλιπ Τσιάρας & Χριστόφορος Δουλγέρης

 "Τι συμβολίζει η Ιθάκη; την επιστροφή στη πατρίδα, το γυρισμό, το νόστο, την επάνοδο αλλά και το ταξίδι του ανθρώπου στη Ρίζα του, στην αναγνώριση και την αυτογνωσία, στην αναζήτηση της ανθρώπινης ύπαρξης, που χρόνο έχει την αιωνιότητα και τόπο την απόσταση".
25 σύγχρονοι καλλιτέχνες από την Ευρώπη, την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, διαπλέκονται σε έναν εικαστικό διάλογο χρησιμοποιώντας διαφορετικά φωτογραφικά μέσα και τεχνικές στην προσπάθειά τους να ερμηνεύσουν το Οδυσσειακό ταξίδι και το ιδανικό της Ιθάκης σε έναν παραλληλισμό με την Ελλάδα του σήμερα.
H έκθεση φιλοδοξεί να δώσει πνοή στο μύθο της Ιθάκης με εικόνες που είναι ικανές, περισσότερο από τις λέξεις, να αιχμαλωτίσουν και να αποδώσουν μια διαφορετική, αλληγορική διάσταση της Ιθάκης.

Συμμετέχουν οι, David Galjaard,Bedri Baykam, juliane Herrmann, Knut Lsg Hybinette, Gene Lemay, Takeshi Moro, Sophie Tianxin Chen, Λύδια Βενιέρη, Αγγελος Γαβριάς, Γιώργος Γυπαράκης, Χριστόφορος Δουλγέρης, Πάνος Κοκκινιάς, Γεωργία Κοτρέτσος, Αλέξανδρος Λαμπροβασίλης, Καμίλο Νόλας, Απόστολος Παλαβράκης, Νατάσα Παπαδοπούλου, Κώστας Παππάς, Κώστας Πηγαδάς , Έλενα Πόκα, Λουκάς Σαμαράς, Γιώργος Τσεριώνης, Φίλιπ Τσιάρας, Παύλος Φυσάκης, Ασπάσιος Χαρωνιτάκης.

Ithaka returned / International Photography Exhibition
Εγκαίνια έκθεσης : Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, 19:00
Διάρκεια έκθεσης : 15 Σεπτεμβρίου εως 3 Οκτωβρίου 2015

Blender Gallery
Ζησιμοπούλου 4 Γλυφάδα
Τηλ επικοινωνίας : 213 0280597
Ώρες Λειτουργίας: Τετ. - Πεμ. - Παρ.: 10:00 - 19:00/ Σαβ: 12:00 - 19:00
Κυρ. - Δευτ. - Τρ.: Κλειστά

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου