Κυριακή 10 Μαΐου 2015

3η Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας από τη Λέσχη Φωτογραφίας του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου Κηφισιάς 13& 14 Μαϊου

Η Λέσχη Φωτογραφίας του 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς, ένωσε τη δύναμη της με το 2ο Λύκειο Κηφισιάς και συνέχισε τη φωτογραφική της δράση για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Περιπλανηθήκαμε ομαδικά στις γειτονιές της Αθήνας, τα Αναφιώτικα και την Πλάκα, το Μοναστηράκι, τα στενά του Ψυρρή και του Κεραμεικού, το Γκάζι, το λιμάνι του Πειραιά και το πλοίο μουσείο HELLAS LIBERTY.
Συνεχίσαμε τις περιπλανήσεις μας στη γειτονιά μας τη Κηφισιά, φωτογραφίσαμε στις σχολικές εκδρομές στη Ν.Μάκρη, την Ακρόπολη, το Λαύριο και ολακληρώσαμε με την ημερήσια εκδρομή μας στην Ι.Μ. Μέγα Σπηλαίου, την Αγία Λαύρα, τα Καλάβρυτα και το Βουραικό μέσα από τον οδοντωτό.
Κάποια παιδιά είχαν την δυνατότητα να φωτογραφίσουν στην Β.Εύβοια αλλά και στη Ν.Υόρκη που πήγαν με τις οικογένειες τους.

Ένα μέρος των περιπλανήσεων μας όπως αποτυπώθηκαν στο φωτογραφικό χαρτί έχετε τη δυνατότητα να δείτε στο διήμερο φεστιβάλ των πολιτιστικών περιβαλλοντικών προγραμμάτων που οργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β'Αθήνας στο Πολιτιστικό κέντρο των εκπαιδευτηρίων Δούκα, ΔΑΪΣ.

Υπεύθυνος Λέσχης Φωτογραφίας 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς Παύλος Ζαμενόπουλος
Υπεύθυνη Λέσχης Φωτογραφίας 2ου Λυκείου Κηφισιάς Βασιλική Σκούφη

Επιμέλεια Έκθεσης - Σχεδιασμός Αφίσας Παύλος Ζαμενόπουλος

13& 14 Μαϊου 2015
Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ
Μεσογείων 151, Παράδεισος Αμαρουσίου
Ωρες Επίσκεψης : 12:00- 18:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου