Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

"Το Υπόγειο στ'Ανοιχτά" στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν Εγκαίνια Παρασκευή 19/12

Λίζη Καλλιγά

Το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν με το νέο του πρόγραμμα στοχεύει να δημιουργήσει έναν πολιτιστικό χώρο όπου μέσα από τις θεατρικές παραστάσεις να συνυπάρχουν πολλαπλές μορφές τέχνης όπως η μουσική, ο χορός, το τραγούδι, τα εικαστικά, η περφόρμανς κλπ.

Στο πλαίσιο αυτό εγκαινιάζει για τη θεατρική σεζόν 2014-15 ένα παράλληλο εικαστικό πρόγραμμα με τίτλο «ΣΤ’ ΑΝΟΙΧΤΑ» ανοίγοντας ένα δίαυλο ανάμεσα στους εικαστικούς καλλιτέχνες και στις φετινές θεατρικές παραγωγές του Θεάτρου Τέχνης.

Ως εκ τούτου, ο χώρος της ιστορικής θεατρικής σκηνής του Υπογείου θα φιλοξενήσει την πρώτη εικαστική έκθεση «Το Υπόγειο στ’ Ανοιχτά» με έργα των Γιάννη Θεωδορόπουλου, Λίζης Καλλιγά, Αλίκης Παλάσκα και Νίνας Παπακωνσταντίνου.

Οι επιλογές των έργων της έκθεσης βασίστηκαν στις τρέχουσες παραστάσεις της πρώτης θεατρικής περιόδου του Υπογείου «Αλεξάνδρεια» σε σκηνοθεσία των Δ. Αγαρτζίδη και Δ. Αναστάσογλου και «Με τα Δόντια» σε σκηνοθεσία Γ. Μόσχου.
Την έκθεση επιμελείται η ιστορικός Τέχνης Χριστίνα Πετρηνού.
Yπεύθυνη οργάνωσης: Χριστίνα Κάλμπαρη.

«Το Υπόγειο στ’ Ανοιχτά»
Εγκαίνια έκθεσης : Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 19:00-21:00

Διάρκεια έκθεσης: 19 Δεκεμβρίου 2014 εως 17 Ιανουαρίου 2015
Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν
Πεσμαζόγλου 5 Αθήνα
Τηλ.επικοινωνίας : 2103228706

Την ημέρα των εγκαινίων το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει την παραστάση «Με τα Δόντια» στις 21:15’ με μειωμένο εισητήριο.
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: μια ώρα πριν την έναρξη των παραστάσεων
Περισσότερες πληροφορίες στο site του Θεάτρου Τέχνης:
www.theatro-technis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου