Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο ‘Photometria awards 2014: Reflection’ και Slide Show Installation του Depression Era στο Saristra Festival τον Αύγουστο στη Κεφαλονιά


Το Saristra Festival είναι ένα μουσικό Φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιείται στο χωριό Παλαιά Βλαχάτα της Κεφαλονιάς με ελεύθερη είσοδο. Φέτος  το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω σχετικές με τη φωτογραφία δράσεις.

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας από το Φεστιβάλ Photometria με τίτλο ‘Photometria awards 2014: Reflection’ .

Κυριολεκτικά ο όρος περιγράφει το φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει όταν ακτίνα φωτός ή ήχος προσκρούει στην διαχωριστική επιφάνεια δύο διαφορετικών υλικών και επιστρέφει στο αρχικό μέσο διάδοσης. Είναι συνάμα και η αυτόματη αντίδραση του οργανισμού σε οποιοδήποτε ερέθισμα, που συνήθως συνοδεύεται από κινητικές αντιδράσεις. Μεταφορικά, ωστόσο ως αντανάκλαση νοείται και η απήχηση, η επιρροή του συναισθήματος, του πνεύματος της τέχνης, η ενός πολιτισμού! Κυριολεκτικά ο όρος περιγράφει το φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει όταν ακτίνα φωτός ή ήχος προσκρούει στην διαχωριστική επιφάνεια δύο διαφορετικών υλικών και επιστρέφει στο αρχικό μέσο διάδοσης. Είναι συνάμα και η αυτόματη αντίδραση του οργανισμού σε οποιοδήποτε ερέθισμα, που συνήθως συνοδεύεται από κινητικές αντιδράσεις. Μεταφορικά, ωστόσο ως αντανάκλαση νοείται και η απήχηση, η επιρροή του συναισθήματος, του πνεύματος της τέχνης, ή ενός πολιτισμού.

Slide Show Installation του Depression Era

Το Depression Era δημιούργησε και επιμελήθηκε σειρά διαλόγων, κειμένων και φωτογραφικών εργασιών από 33 δημιουργούς, που καταγράφουν για πρώτη φορά το νέο τοπίο της Εποχής της Ύφεσης στην Ελλάδα.
Δείτε εδώ περισσότερα για το Depression Era


SARISTRA FESTIVAL 2014
8,9,10 &11 Αυγούστου 2014
Παλαιά Βλαχάτα Σάμης
Κεφαλονιά
Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου