Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον 3ο Φωτομαραθώνιο Πάτρας ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Απριλίου έχουν ξεκινήσει

Εγγραφείτε ηλεκτρονικά στον 3ο Φωτομαραθώνιο Πάτρας ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Απριλίου 2014. Η Ηλεκτρονική εγγραφή θα ολοκληρωθεί την ημέρα της διοργάνωσης, με τη φυσική σας παρουσία στον χώρο των εγγραφών, όπου θα υπογράψετε και την αίτηση, η οποία θα βρίσκεται συμπληρωμένη με τα στοιχεία που θα εισάγετε στην παρακάτω φόρμα.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, θα πρέπει να υπογράψετε τη αίτηση στη γραμματεία της εκδήλωσης και να παραλάβετε τον αριθμό συμμετοχής σας.

Αν θέλετε μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση με τους όρους χρήσης από το παρακάτω link και να την προσκομίσετε συμπληρωμένη την ημέρα της εκδήλωσης.

Photomarathon Application 2014

Παρακαλούμε πριν την εγγραφή σας στον 3ο Φωτομαραθώνιο, διαβάστε τους όρους συμμετοχής, όπως περιγράφονται στο τέλος της σελίδας του εντύπου, ή παρακάτω σε αυτή τη σελίδα.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα γίνονται δεκτές εως την Παρασκευή 25/4/20414 στις 23:00. Μετά από από αυτό μπορείτε να εγγραφείτε την ημέρα του Φωτομαραθωνίου στη Γραμματεία της εκδήλωσης.

Περισσότερα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου