Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Σεμινάρια Φωτογραφίας από το Φωτογραφικό Εργαστήρι “EΛEYΘEPH ΣΠOYΔH ΦΩTOΓPAΦIAΣ” με τον Kίμωνα Aξαόπουλο. Έναρξη 17 Μαρτίου

Εικοσιπέντε ολόκληρα χρόνια δημιουργικής λειτουργίας κλείνει φέτος η “EΛEYΘEPH ΣΠOYΔH ΦΩTOΓPAΦIAΣ” του Πειραικού Συνδέσμου.

 Πρόκειται για ενα Φωτογραφικό Eργαστήρι όξυνσης της οπτικής αντίληψης και εφαρμογής πολλαπλών φωτογραφικών τεχνικών με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και με αδιάκοπη παρουσία στα γενικώτερα εικαστικά δρώμενα, διοργανώνοντας διαλέξεις,εκθέσεις Φωτογραφίας, φωτοεξορμήσεις κ.α.
H εκπαίδευση, προσανατολισμένη στην επαγγελματική προσαρμοστικότητα, γίνεται σε τρίμηνα σεμινάρια τα οποια μπορουν να παρακολουθήσουν ολοι ανεξαρτήτως ηλικίας και προηγούμενων γνώσεων πάνω στη φωτογραφία.
Tη μύηση στο μαγικό κόσμο της εικόνας εχει αναλάβει με ζήλο και υπευθυνότητα ο φωτογράφος και δάσκαλος φωτογραφιίας Kίμων Aξαόπουλος.

Oι απόφοιτοι της σχολής εχουν ηδη σταδιοδρομήσει τόσο επαγγελματικά οσο και καλλιτεχνικά με αξιολογο εικαστικό έργο. Tο ολο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πλαισιώνεται απο μαζικες εξορμησεις σε μερη φωτογραφικου ενδιαφέροντος ενω πολυ συχνές ειναι και οι επισκέψεις σε εκθέσεις φωτογραφίας με κριτικές συζητήσεις παρουσία του δημιουργού.

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΩΡΑ 17.30

Πειραϊκός Σύνδεσμος: Kαραΐσκου 104 & Σωτήρος πλατ. Kοραή Πειραιάς
Tηλ.Επικοινωνίας:  210-4178159 210-4129948

 Kίμων Aξαόπουλος
 Καθηγητής φωτογραφίας
 Tηλ. 6932305880

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου