Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Πρόσκληση Συμμετοχής στην ετήσια έκθεση Cheap Photo- Φωτογραφία για όλους από το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

To Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνει και φέτος το Δεκέμβρη για 13η συνεχή χρονιά την ετήσια έκθεση  Cheap Photo - Φωτογραφία για όλους.

Η έκθεση αυτή, δίνει τη δυνατότητα στους εραστές της καλής φωτογραφίας και τους φίλους του θεσμού αυτού, να αγοράσουν για το σπίτι τους ή για δώρα, σε φτηνές τιμές , αληθινά έργα τέχνης.
Επιμελήτρια της φετινής έκθεσης είναι η φωτογράφος Αλέκα Τσιρώνη. Οι συμμετοχές μπορούν να αποστέλλονται  -όπως πάντα σε χαμηλή ανάλυση- στη διεύθυνση tsironia@otenet.gr, μέχρι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013.

Μαζί θα πρέπει να στέλνετε μια μικρή περιγραφή του τρόπου παρουσίασης των φωτογραφιών (πχ απλές εκτυπώσεις, σε κορνίζα κλπ)
Στο τέλος θα γίνει μια επιλογή από τις 40 καλλίτερες-κατά τη γνώμη μας- δουλειές, οι οποίες και θα παρουσιαστούν.

Οι φωτογραφίες που θα φέρουμε μπορούν να είναι διαφόρων μεγεθών, είτε απλές εκτυπώσεις, είτε επικολημένες σε διάφορα υλικά ή σε κορνίζες, μεταχειρισμένες ή καινούργιες. Θα πρέπει όμως οι εκτυπώσεις να είναι υποχρεωτικά υψηλού επιπέδου και με αισθητικά άρτια παρουσίαση και θα μπορούν να πωλούνται έως 50 ευρώ η καθεμία (η γκαλερί θα παίρνει το 30%, δηλαδή από τα 10 θα παίρνει περίπου τα 3 και από τα 50 τα 15 ευρώ)
Θα μπορούν επίσης να ανταλλάσονται με προϊόντα, με την επί τόπου συμφωνία πωλητή αγοραστή. Επίσης μπορούν να ανταλλάσονται κατόπιν συμφωνίας φωτογραφίες που συμμετέχουν στην έκθεση.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν  το Σάββατο 7/12 στη Γκαλερί ΤΕΤΤΙΧ, Διαλέτη 3 στη Θεσσαλονίκη.  
Συμμετοχές μέχρι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013.            


Περισσότερα στη σελίδα     http://fkth.gr
https://www.facebook.com/events/1448284395398630
Η διοργάνωση του 2012    http://fkth.gr/fkth/cheap2012.htm 
https://www.facebook.com/events/296175983831063/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου