Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πλάτωνα Ριβέλλη από τον Παντελή Βούλγαρη και τον Βασίλη Αλεξάκη τον Δεκέμβριο στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Την Παρασκευή στις 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19.30 θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πλάτωνα Ριβέλλη στο αμφιθέατρο τής Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22 στην Αθήνα) Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης και ο συγγραφέας Βασίλης Αλεξάκης, και οι δύο φίλοι παιδικοί φίλοι τού Πλάτωνα Ριβέλλη. Την ημέρα της παρουσίασης το βιβλίο θα πωλείται προς 30 ευρώ.


Σχετικά με το βιβλίο :

Τίτλος: Πλάτων Ριβέλλης Διαστάσεις: 29 (ύψος) - 24 (φάρδος)
Σελίδες: 184 Φωτογραφίες καλλιτεχνικές: 168 (ασπρόμαυρες και έγχρωμες) Φωτογραφίες αυτοβιογραφικές: 48 (ασπρόμαυρες)
 Κείμενα (στα ελληνικά και στα αγγλικά): 25 (Ζήτημα ταυτότητας-Η παιδική ηλικία και ο θάνατος-Οι γονείς-Εθνική ταυτότητα και τέχνη-Ο φόβος και η θρησκεία-Σημαντικές αποφάσεις-Η φωτογραφία-Ο κινηματογράφος-Η μουσική-Οι άλλες τέχνες-Η μόρφωση-Οι δάσκαλοι μου-Οι καλλιτέχνες δάσκαλοί μου-Τέχνη ή διασκέδαση-Το όραμα και οι σπουδές-Η διδασκαλία-Τα σεμινάρια-Καλλιτεχνικά ερωτήματα-Συμβουλές προς φωτογράφους-Συμβουλές από τους καλλιτέχνες δασκάλους μου-Ο Φωτογραφικός Κύκλος-Η φωτογραφική βιβλιοθήκη-Το καλλιτεχνικό «Πιστεύω»-Μικρό Μανιφέστο-Οι φωτογραφίες μου)


Τιμή: 38 ευρώ Διάθεση: Τσακάλωφ 44 ή www.rivellis.gr (μετά την παρουσίαση)
Παρουσίαση βιβλίου: 20 Δεκεμβρίου  2013 στις 19.30
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22 στην Αθήνα).

1 σχόλιο: