Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Σεμινάριο Φωτογραφίας Δρόμου από τον Ανδρέα Παραδεισόπουλο κατά τη διάρκεια της έκθεσης φωτογραφίας GREEK STREET στο ΤΗΕ ΒΟΧ .Ο φωτογράφος Ανδρέας Παραδεισόπουλος (ένας εκ των συμμετεχόντων φωτογράφων της έκθεσης Greek Street ) θα παραδώσει σεμινάριο για την Φωτογραφία δρόμου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

Το σεμινάριο είναι συνολικής διάρκειας 8 ωρών και θα πραγματοποιηθεί  τα δύο Σάββατα 2 και 9 Νοεμβρίου από τις 15.00 έως τις 19.00 στο χώρο της γκαλερί  THE BOX.

 Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα μιλήσουμε για την ιστορία αλλά και το σύγχρονο παρών της φωτογραφίας δρόμου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα επιδειχθούν φωτογραφίες από το έργο μεγάλων δασκάλων αλλά και βίντεο (στα αγγλικά) πάνω στο έργο τους. Επίσης θα μιλήσουμε για το πως εντάσσεται η φωτογραφία δρόμου στο γενικότερο και ενιαίο πλαίσιο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν φωτογράφοι κάθε επιπέδου, από αρχάριοι έως προχωρημένοι, που τους ενδιαφέρει η καλλιτεχνική διάσταση της φωτογραφίας.

 Οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρουν παλαιότερη δουλειά τους (σε ηλεκτρονικά μέσα- flash sticks - CD-roms) ώστε να αναζητήσουν κάποιο σχολιασμό ή γενικότερα κατεύθυνση στο έργο τους. Θα δοθεί, εργασία (με ενδεικτική  θεματολογία) για το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα των δύο συναντήσεων.

Το σεμινάριο δεν είναι τεχνικό ( δηλαδή είτε πως χειριζόμαστε τη μηχανή μας - ρυθμίσεις κλπ είτε την επεξεργασία της εικόνας)  αλλά θα παραμείνει αποκλειστικά στο δημιουργικό - καλλιτεχνικό κομμάτι της φωτογραφίας. 

Το κόστος παρακολούθησης  είναι 20 ευρώ. Άνεργοι και φοιτητές μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν, ισχύει για περιορισμένες θέσεις και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας (με επίδειξη σχετικής ταυτότητας).

Εισηγητής : Ανδρέας Παραδεισόπουλος
Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου Σάββατο 2& 9 Νοεμβρίου 2013
Ώρες : 15.00 - 19.00
Συνολική Διάρκεια : 8 ώρες

Πληροφορίες και κράτηση θέσεων στο email: andreas@andreas-paradise.com
καθώς και στην gallery THE BOX. (Δορυλαίου 12, Πλ. Μαβίλη τηλ. 2106463788)

Εκθεση Φωτογραφίας GREEK STREET
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου