Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας για την έκθεση φωτογραφίας “Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι 2013″- APhF13Φωτογραφία Λίζη Πιστολά
Τo Athens Photo Festival, το κορυφαίο φεστιβάλ φωτογραφίας της νοτιοανατολικής Ευρώπης και ένα από τα πέντε παλαιότερα στον κόσμο αφιερωμένα στην τέχνη της φωτογραφίας, θα πραγματοποιηθεί την περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων καθώς και σε διάφορους εκθεσιακούς χώρους της πόλης, όπως μορφωτικά ινστιτούτα, αίθουσες τέχνης και άλλους πολιτιστικούς οργανισμούς.

Εκθέσεις φωτογραφίας με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και επιμελητών από όλο τον κόσμο, εκπαιδευτικά προγράμματα, portfolio reviews, ομιλίες, μαραθώνιος φωτογραφίας καθώς και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, τοποθετούν την Αθήνα στο επίκεντρο της διεθνούς φωτογραφικής σκηνής.

Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων // Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι 2013

Προθεσμία υποβολής: Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας προκηρύσσει την έκθεση φωτογραφίας “Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι 2013″ και απευθύνει πρόσκληση σε νέους δημιουργούς ηλικίας 18-35 ετών που επιθυμούν να λάβουν μέρος, να υποβάλουν την εργασία τους προς αξιολόγηση. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο, στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2013.

Η κριτική επιτροπή της έκθεσης "Νέοι Έλληνες Φωτπγράφοι 2013" αποτελείται από τους:
- Κωστή Αντωνιάδη (Επιμελητή εκθέσεων, Προϊστάμενο στο Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών του T.E.I. Aθήνας)
- Μανόλη Μωρεσόπουλο (Διευθυντή Athens Photo Festival)
- Ηρακλή Παπαϊωάννου (Επιμελητή του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης)

Η κατάθεση του υλικού γίνεται σε ψηφιακή μορφή, μέσω του δικτυακού τόπου του Athens Photo Festival ή ταχυδρομικά. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά στην πρόσκληση συμμετοχής και τη διαδικασία υποβoλής, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο του φεστιβάλ www.photofestival.gr.
 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου